Foto:EPA-EFE/HAYOUNG JEON

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, po nalogu osnovnog javnog tužioca, uhapsili su N. G. (35) iz Novog Sada, M. Š. (36) iz okoline ovog grada, V. Ž. (32) iz okoline Sombora, J. T. (27) iz okoline Novog Sada i G. R. (51) iz okoline Beograda, zbog sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa u saizvršilaštvu.

Takođe, po nalogu tužilaštva, policija je uhapsila i A. R. (43) i S. R. (34) iz okoline Zrenjanina, osumnjičene za krivično delo prikrivanje.

Odgovorno lice preduzeća za prevoz robe N. G., kao i četvorica vozača ovog preduzeća M. Š., V. Ž., J. T. i G. R. su, kako se sumnja, po prethodnom dogovoru, iz skladišta jedne firme u Zrenjaninu, za dva dana, ukrali 26,5 tona suncokreta, čija se vrednost procenjuje na više od 1.700.000 dinara.

Pročitajte još:

„Oni se sumnjiče da su krađu počinili tako što su prilikom merenja suncokreta, putem skrivenog elektronskog uređaja, namestili da vaga pokaže manju težinu od prave. Suncokret su, kako se sumnja, dali A. R. i S. R. iz okoline Zrenjanina koji se sumnjiče da su ga prodali drugom privrednom društvu, iako su znali da je ukraden“, saopštila je policija.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

BONUS VIDEO: Hapšenje zbog falsifikovanja isprava

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar