Foto: HATIM KAGHAT / AFP / Profimedia

U međunarodnoj koordinisanaj akciji BIA MUP i Europola i Eurodžasta zaplenjeno je više do 100 kilograma kokaina vrednosti od više od 10 miliona evra i uhapšeno više osoba u EU i Srbiji.

Kako javlja Blic droga je zaplenjena u Belgiji, a prema informacijama koje poseduje uhapšena je grupa koja sarađuje sa kavačkim klanom.

U ovoj akciji u Holandiji uhapšeni su pripadnici organizovane kriminalne grupe srpski državljani D.R. (28) i D.P. (48), kod kojih je pronađeno oružje i izvesna količina novca za koju se sumnja da je nastala izvršenjem krivičnih dela, dok su u Belgiji i Luksemburgu uhapšeni takođe srpski državljani S.K. (36), Đ.D. (32), J.V. (33), jedno NN lice, kao i državljanin BiH S.Đ. (42).

Pročitajte još:

Na teritoriji Beograda uhapšen je srpski državljanin V.V. (29), kome je određeno zadržavanje od 48 sati, koji će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Policija nastavlja sa koordinisanim radom na rasvetljavanju svih okolnosti u vezi distribucije pomenutog narkotika i na otkrivanju ostalih članova navedene međunarodne organizovanane kriminalne grupe.

BONUS VIDEO: Veze između Kavčana i grupe Velje Nevolje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar