Zavod Male Pčelice Foto:Miljana Isailović/Nova.rs/Goran Srdanov/Nova.rs

Štićenik je ušao u sobu za odmor i stolicom počeo da ga udara. Nesrećnom čoveku nije bilo spasa, osumnjičenom za ubistvo određeno zadržavanje.

U Zavodu za smeštaj odraslih lica „Male pčelice“ u Kragujevcu jedan od korisnika ubio je drugog štićenika. Kako RTS saznaje, danas oko 15 časova u vreme koje je predviđeno za odmor korisnika, jedan od njih je ušao u sobu i udario stolicom drugog štićenika koji je podlegao povredama.

Pročitajte još:

Nadležni u Zavodu za smeštaj odraslih lica „Male pčelice“ u Kragujevcu odmah su reagovali, ali nažalost nastradalom muškarcu nije bilo pomoći. Kako je za RTS potvrdila zamenica Višeg javnog tužioca u Kragujevacu Vesna Perović, korisniku za koje se sumnja da je izvršio ubistvo određeno je zadržavanje, a telo nastradalog štićenika poslato je na obdukciju.

Ovim povodom oglasilo se i Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. Oni su naveli da će nakon izveštaja nadležnih organa i razgovora sa zaposlenima biti utvrđene činjenice u vezi sa ubistvom u Zavodu za smeštaj odraslih osoba „Male pčelice“ u Kragujevcu, kao i da li je bilo propusta u radu te ustanove.

Osobe koje su bile učesnici događaja nisu u prethodnom periodu pokazivale nasilno ponašanje, rečeno je iz Ministarstva za agenciju Tanjug.

Kako je navedeno, policija i tužilaštvo su na mestu događaja i obavljaju uviđaj.

***

BONUS VIDEO: Hapšenje osumnjičenih za trgovinu drogom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar