Foto:privatna arhiva

Pevač Sima Belenzada (29) iz Futoga izgubio je život vračajući se iz Gajdobre kući, kada je automobilom udario u drvo kraj puta.

Sa njim u kolima bile su i njegove dve najbolje drugarice iz detinjstva, N. V. (27) iz Veternika i S. V. (30) iz Futoga, koje su preživele ovu nesreću i lakše su povređene, saznaje Kurir Nesreća se dogodila u noći između ponedeljka i utorka, oko dva sata, na putu između Gajdobre i Čelareva.

Izgubio kontrolu

„Nastradali je upravljao „audijem A3″. Iz, za sada, neutvrđenih razloga izgubio je kontrolu nad vozilom, sišao s puta u desnu stranu i zakucao se u drvo. Simo je smrtno stradao na mestu, inače nije bio vezan sigurnosnim pojasom“, kaže naš izvor.

Pročitajte još:

U Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine, primljene su dve pacijentkinje, koja su dovezena sanitetom Hitne pomoći.

„Pacijentkinju S. V. (27) primljena je sa lakšim telesnim povredama, u vidu kontuzionih povreda. Posle hitne, blagovremene i kompletne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja pacijentkinja je otpuštena na kućno lečenje. Druga pacijentkinja N. V. (30) primljena je sa kontuzionim povredama, a i ona je otpuštena na kućno lečenje“, rečeno nam je u PR služba UKC Vojvodine.

Prijatelj poginulog pevača iz Futoga kaže da je Simo u ponedeljak sa dve drugarice, koje je poznavao od malena, bio kod drugara u Gajdobri.

„Sedeli smo kod tog druga, on ništa nije pio, niti je on voleo da pije. Retko kada bi uzeo čašicu. Kola mu nisu bila nešto u redu i ubeđivali smo ga da ostane da prespava. Međutim, rekao je da ujutru ima posla i da mora da se vrati kući. Takav je bio, vredan, radan… Sa njim su krenule njegove najbolje drugarice. Nažalost, nije daleko odmakao, nastradao je. Tuga je velika. Niko ne može da poveruje da više nema „malog Sime“, kako su ga skoro svi zvali, jer je imao dva starija brata“, kaže prijatelj nastradalog i dodaje:

Foto:privatna arhiva

„Sima je bio jako dobar dečko. Bio je razveden. Pevao je uglavnom sa rođenim bratom, koji je takođe pevač. Uglavnom su nastupali po lokalnim klubovima i na svadbama.“

Na društvenim mrežama od juče ujutru prijatelji se opraštaju od tragično nastradalog mladića.

„Kada bi se živelo po dobroti, ti bi bio večan. Nažalost, uzeo te Bog. Od danas više ništa neće biti isto, ni mi nećemo biti isti. Poslednji pozdrav, brate moj, Simice moj, dobri moj. Nikada te nećemo zaboraviti“, oprostila se od svog kolege jedna pevačica na Fejsbuku.

Opraštaju se

I ostali, brojni prijatelji, kao i kolege muzičari, ne mogu da poveruju da ga više nema. Niko ružne reči za njega nema.

„Otišao je naš dragi kolega, brat i dobar prijatelj Sima Belenzada. Mlad si otišao Simice naš, nek te Anđelli čuvaju“, piše u jednoj oproštajnoj poruci.

Sahrana Sime Belenzade zakazana je za danas u 15 časova na groblju u Futogu.

BONUS VIDEO: Pala kriminalna grupa iz Sremske Mitrovice, zaplenjeno više od 100 kilograma droge

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar