Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

U autobusu na liniji 43 u blizini Pančevačkog mosta, u kojem su putnici zadržali predatora koji je polno uznemiravao dve maloletne ženske osobe, došlo je i do fizičkog sukoba između Milenka N. (24) i Milenka I. (38).

Navodno, po rečima Milenka N., Milenko I. se približio u gradskom prevozu mladim devojkama koje su izašle iz autobusa.

Milenko N. je opomenuo Milenka I., koji mu je uzvratio i udario samar, piše Blic.

@ujedinjeninarodsrbije Intervencijom građana u Beogradu na liniji gradskog autobusa 43 (danas) 29.10.2022 oko 17 časova zadržano je N.N. lice do dolaska policije! N.N. se sumnjiči za polno uznemiravanje prema dveju maloletnica! POLICIJA se odazvala na poziv u rekordnom roku i lice je odvedeno u prostorije PS Palilule na dalje postupanje u skladu sa zakonom... #UnS #UjedinjeniNarodSrbije ♬ original sound - Ujedinjeni narod Srbije-UNS

Po nalogu Prvog OJT u Beogradu podneta je krivična prijava u redovnom postupku protiv Milenka I. zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje.

Pročitajte još:

Podsetimo, na liniji 43 kod Pančevačkog mosta u pravcu ka naselju Kotež, juče je došlo do neprijatne situacije u kojoj je jedna osoba polno uznemiravala dve maloletne ženske osobe.

Policija se odazvala na poziv u rekordnom roku i lice je odvedeno u prostorije PS Palilule na dalje postupanje u skladu sa zakonom.

VIDEO: Nesreća kod Bora

Komentari

Svi komentari (0)