Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Vest da je žena A. E. (29) skočila sa šestog sprata sa sinom (3) u naručju, u Karađorđevoj ulici u Lazarevcu, potresla je celu Srbiju. Ekipa Nova.rs, na mestu nesreće zatekla je telo žene koja je na licu mesta ostala mrtva, a dete je u teškom stanju hitno hospitalizovano.

Ispred zgrade u kojoj živi porodica zatekli smo nekoliko policijskih automobila. Okupio se komšiluk, a ceo sprat ograđen je policijskom trakom za uviđaje.

„Bili su fina porodica. On je radio za crkvu, kombijem je razvozio grupe koje su išle u obilazak manastira i svetinja. Redovno su postili i poštovali sve kao vernici. Svi smo u šoku“, priča komšiluk i dodaju da je muž iz Novog Sada, a da ona nije radila.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Za to vreme, njen suprug je bio u stanu, policija ga je ispitivala o okolnostima tragedije.

Telo nesrećne A. E. i dalje se nalazilo na terasi na koju je navodno sama skočila. S obzirom da je uviđaj još uvek bio u toku, njen leš bio je nepokriven i videlo se da je ona potpuno naga.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

U međuvremenu, na mesto tragedije stigao je P. C. brat od tetke A. E. i njena tetka B. R.

„Ne verujem da se moja sestra sama bacila i da je sa sobom povela dete. Nije bila psihički bolesnik, kako su mediji napisali, ona je želela to dete, to ništa nije istina! Ja mislim da je ona potrčala za detetom, jer se možda uplašila da ne padne preko terase. Oni nisu imali nikakve probleme u braku, niti je ona bila mentalno labilna“, navodi njen brat.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Tetka nam je otkrila da je A. E. bila student, da je samo nekoliko ispita delilo od završenog Medicinskog fakulteta, odsek defektologija. Saznali smo da se za ovaj fakultet odlučila zbog sudbine oca, koji je prema rečima komšija, imao problema sa narkoticima od čije je prekomerne upotrebe i preminuo.

„Majka joj je na odmoru u Prolom Banji“, priča nam njena tetka kroz suze i dodaje: „Bila je odličan student, svi smo u šoku, ne znamo šta se dogodilo, ali da se sama bacila… Ne verujem! A dete… mali je… – priča kroz jecaje – u jako lošem stanju, kažu nam da je toliko izlomljen da… joj ne znam… – priča tetka za Nova.rs.

Tragedija se dogodila nešto pre 9 časova jutros, a muž je u pratnji policije napustio zgradu oko 13.30 časova.

Detalji nesreće se i dalje ispituju.

 

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)