Foto: Nova.rs

U kiosku brze hrane Pončo na Novom Beogradu večeras je došlo do incidenta kada je lider LDP Čedomir Jovanović, navodno nakon svađe sa radnicima, razbio izlog.

Incident se odigrao večeras oko 22 sata, a kako su beogradski mediji preneli Jovanović je izlog razbio kamenom.

Foto: Nova.rs

Jovanović je nakon incidenta jedno vreme razgovarao sa policajcima, a zatim je džip Interventne jedinice odveo lidera LDP u policijsku stanicu Novi Beograd. Za njima su otišli Jovanovićeva supruga Jelena i njegov advokat Aleksandar Šćekić.

Dok je sedeo u neposrednoj blizini lokala u kojem je napravio incident, okružen pripadnicima MUP, Čedomir Jovanović se sve vreme smejao.

Foto: Nova.rs

Prema rečima očevidaca sa kojima smo ragovarali, Jovanović je u vidno alkoholisanom stanju, maltretirao radnike lokala, a zatim razbio izlog.

Grupa mladića koji su sedeli u kafiću pored, ispričali su nam da je Jovanović tu svakog dana, da pravi probleme, da je i ranije, kao i večeras, maltretirao ljude.

Večeras je, kako smo saznali od svedoka, nakon incidenta najpre šutirao privatni automobil koji je bio parkiran, a po dolasku policije i službeno vozilo MUP.

Podsetimo, Jovanović je u julu prošle godine takođe bio inicijator incidenta, kada je na Novom Beogradu reketom pretukao vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju „Fizio centar“.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar