Nikolina Japundža
Nikolina Japundža Foto: nestali.gov.hr

Ministarstvo unutrašnjih poslova Hrvatske objavilo je da je u Nemačkoj nestala Nikolina Japundža (22) koja je inače rođena u Novom Gradu.

Naime, prema podacima koji su dostupni u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba MUP Hrvatska, Nikolina Japundža je nestala 3. avgusta u Kelnu i iz ovog grada se poslednji put javila, prenosi Srpskainfo.

Prema nezvaničnim saznanjima, Nikolina je pre nestanka otišla kod prijateljice u Keln gde je planirala da pronađe posao.

Nikolina Japundža
Nikolina Japundža Foto: nestali.gov.hr

Prema saznanjima Srpskainfo ona ima državljanstvo BiH, ali i državljanstvo Hrvatske jer joj je adresa prebivališta u Dvoru, te je zato Hrvatska i vodi kao nestalu osobu. MUP Hrvatske je povodom ovog nestanka stupio u kontakt sa porodicom devojke koja živi u Rakanima kod Novog Grada, a poznanici dele na društvenim mrežama objavu da je Nikolina nestala.

Neki od njih sa kojima su razgovarali kažu da su čuli da porodica traga za Nikolinom, ali su u neverici, te se nadaju da će ova potraga imati uskoro srećan epilog.

Pričaju da je bila mirna devojka i da je srednju školu završila u susednoj Kostajnici.

Iz Policijske uprave Prijedor rekli su za Srpskainfo da im nije prijavljen nestanak ove devojke, navodeći njene inicijale.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar