Uviđaj u Zagrebu Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Troje dece, blizance, dečaka i devojčicu od sedam godina i sina od četiri godine, sinoć je njihov otac zadavio u potkrovlju u zagrebačkim Mlinima, nakon čega se upucao, prenosi zagrebački Jutarnji list.

Kako prenosi Jutarnji list, ubica je preživeo i prebačen je u bolnicu, a tela troje beživotne dece, od kojih je najmlađe četvorogodišnje dete u spavaćoj sobi, a blizanci u dnevnoj sobi, šokirala su sve zvaničnike koji su bili na mestu ovog zločina bez presedana.

Nije poznato ko je prijavio policiji da se nešto dogodilo u stanu trospratne urbane vile sa potkrovljem, ali su policija i hitna pomoć brzo stigli na lice mesta.

U spavaćoj sobi pronašli su mrtvo telo četvorogodišnjeg deteta na krevetu, a blizance, dečaka i devojčicu, u dnevnoj sobi u kojoj su se nalazile i njihove igračke sa kojima su se igrali prethodne večeri. Kako nezvanično saznaje Jutarnji, roditelji dece su bili razvedeni i deca su najverovatnije vikend provela sa ocem koji ih je zadavio svojim rukama, a nakon tog ludog čina očigledno je posegnuo za oružjem i pokušao da presudi. Za sada nije poznato u kakvom je stanju.

Kako prenosi Jutarnji, policija od ranih jutarnjih časova vrši uviđaj, a jutros su tela troje dece prevezena u Institut za sudsku medicinu i kriminologiju, gde će obdukcijom biti utvrđen uzrok smrti.

Otac dece je iskusni finansijski konsultant koji je diplomirao na Univerzitetu Donau-Universitat Krems i magistrirao poslovnu administraciju (MBA), radio je u nekim vodećim austrijskim lizing kompanijama, ali i na rukovodećim pozicijama u Robert Bosch AG, Alcatel AG i drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare