Petar Stešević Foto:Društvene mreže

Mladić Nenad Š. (18) iz Čačka brutalno je ubijen u Tastrupu u Danskoj sa svojim drugarom Petrom Steševićem, kada ih je napala grupa mladića i izbola noževima.

Prema informacijama do kojih su došli mediji, nesrećni mladić u Kopenhagenu imao je samo majku.

Blizak prijatelj porodice ubijenog Nenada Š. ispričao je da on nije verovao ljudima, pošto je u životu imao samo majku i Petra, drugog ubijenog mladića, sa njima je delio svoje tajne i njima jedino je verovao.

Petar Stešević Foto:Društvene mreže

„Kakva je tragedija snašla tu ženu. Podizala ga je sama i zbog toga je samo u nju imao poverenja. Naravno, tu je bio i Petar koji je sa njim preminuo rame uz rame“, navodi prijatelj za Kurir.

Kako je on naveo dvojica prijatelja još uvek su davali znake života kada su komšije izašle da vide šta se dešava, jer su čuli neku buku i galamu. Takođe navodi da se prva se na ulici pojavila i medicinska sestra koja je živela u blizini i da je je uložila sve napore da ih održi u životu do saniteta, ali su oni na kraju preminuli.

„Čoveku je Petar umro dok ga je nosio, a borbu za život je Nenad je izgubio u klinici“, rekao je on.

Petar Stešević Foto:Društvene mreže

Pakistanac (17) i mladić (16) osumnjičeni su za ovo svirepo ubistvo, prvi je zadržan u mesečnom pritvoru, dok je drugi pušten na slobodu uz novčanu naknadu.

„Oni su se izjasnili da nisu krivi i da su delovali u samoodbrani, ali još ništa ne deluje u njihovu korist jer su svedoci koji su kasnije pritrčali u pomoć krike čuli tek posle napada nožem“, navode danski mediji.

Kako prenose danski mediji, dan nakon ubistva na mestu gde su stradali mladići održana je komemoracija u njihovu čast.

„Bio je nasrećniji i najvoljeniji dečak na svetu. Kada god bi odlazio od kuće uvek bi pričao da nas voli, a kada bi uveče odlazio do grada uvek nas je sve izgrlio i ponovio to. Njegov osmeh bio je topao kao sunce, a njegovo srce veliko kao cela planeta. Taj osmeh vredeo je milijarde“, rekao je Nenad Stešević, otac ubijenog mladića Petra, prenosi danski Seoghoer.dk.

Porodica i veliki broj prijatelja okupili su se dan nakon ubistva kako bi mladićima odali počast.

Pročitajte još:

Nenad Stešević kazao je za loklane mediji da mu je drago što veliki broj ljudi došao da oda počast njegovom sinu i njegovom najboljem prijatelji iz detinjstva.

„Još uvek ne shvatam zašto mi je moj sin tako brutalno oduzet i zbog čega naša porodica sada mora da nastavi život bez njega“, rekao je Nenad.

Bonus video: Hapšenje osumnjičenih za ubistvo Ranka Eskobara

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar