Na njivi, u ataru sela Stari Trstenik, u blizini magistralnog puta Kruševac - Trstenik, pronađeno je telo u fazi raspadanja u bunaru. Radi se o muškarcu starosti oko 50 godina, a telo je dalje prevezeno na obdukciju gde će biti utvrđen uzrok smrti ali i identitet nesrećnog čoveka.

Kako za portal Nova.rs svedoči Boban Veljković (65), čovek u čijoj je njivi pronađeno telo, još ne može da dođe sebi od šoka.

„Čekao sam da dođe komšija kako bi mi izbalirao seno. Šetao sam po njivi, gledao kukuruz i došao do bunara. Tada sam se setio da je prethodnih dana padala kiša, pa reko da pogledam da li ima vode, koliko je nadošla“, navodi naš sagovornik.

Kako kaže, kada se savio preko oboda bunara, zanemeo je.

Foto: Nova.rs

„Prvo sam video plavu jaknu, pa sam shvatio da je to zapravo telo. Šokirao sam se. Krenuo sam unazad i udario glavom u gredu. Sabrao sam se, udaljio i odmah pozvao policiju“, kaže dalje Boban.

Kada je policija došla, naš sagovornik navodi da se povukao sa mesta gde je pronašao telo.

„Tu mi je bašta, tu imam oko 2 hektara zemlje. Nekada smo vadili odatle vodu za baštu, ali sigurno četiri, pet godina nisam ni pogledao unutra. Šta mi je bilo da sada pogledam, ne znam, ali još ne mogu da zaboravim tu prvu sliku i šok“, navodi dalje Boban pa dodaje da niko nije prepoznao o kome se radi.

Pročitajte još:

„Kako sam čuo da pričaju, već mu se gulila i koža. Telo je bilo u stanju raspadanja. Nisam želeo da prilazim više“.

Naš sagovornik dodaje i da se već pročilo po okolnim selima, ali da najverovatnije nije niko iz okoline jer koliko oni znaju, nije prijavljen nestanak nikoga ni iz Trstenika, a ni iz Kruševca.

„Ne verujem da je neko skočio u bunar, pre mislim da je možda neko ubacio telo unutra, jer tu je magistrala, mogao je da stane ko hoće. Ne znam, videćemo šta će obdukcija pokazati“, zaključio je Boban za naš portal.

VIDEO: Trstenik – Bunar u kome je pronađeno telo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar