Minja Draganić spasena iz požara u poslednjem trenutku Foto: Arhiva

Prošlo je tačno jedanaest dana od tragične smrti tinejdžerke Minje Draganić (15), koja je preminula u Dečjoj klinici u Tiršovoj, mesec dana nakon što su je iz zapaljenog stana na Dorćolu spasli hrabri građevinci. Nadležni iz Klinike za plastičnu hirurgiju u Zvečanskoj ulici, u kojoj se Minja lečila i gde je više puta operisana nakon požara, do danas nisu dali zvanično objašnjene kako je došlo do naglog pogoršanja njenog zdravstvenog stanja.

Porodica želi da dođe do istine i sazna šta se desilo i kako je uopšte došlo do obrta na koji ništa nije ukazivalo.

“Porodica će iskoristiti sve mogućnosti koje budu bile dostupne da se sazna istina. Zašto i kako je došlo do takvog obrta, kako je preminula, ako se uspešno oporavljala?”, rekao nam je sagovornik blizak porodici Draganić.

Podsećamo da je devojčica protivno svim zakonima prirode i fizike, uspela da preživi onakav požar u stanu, zahvaljujući naravno, najpre, svojim spasiocima – hrabrim fasaderima koji su pre profesionalaca uspeli da je otrgnu od smrti.

Uprkos tome što je Minjina smrt uznemirila čitavu javnost, bolnice u kojima je lečena još uvek se nisu zvanično oglasile, niti su kontaktirali porodicu Draganić.

Pre tri dana smo kontaktirali nadležne u Tiršovoj, koji su nam rekli da ćemo se čuti za sat, dva, ali se do danas niko nije javio.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar