Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Kosovska policija registrovala je još jedan slučaj silovanja. U novom 24-časovnom policijskom izveštaju saopšteno je da je muškarac sa Kosova uhapšen zbog sumnje da je imao seksualne odnose sa maloletnicom.

KP izvestila je danas da se slučaj koji je klasifikovan kao silovanje dogodio u Uroševcu ovog utorka u 23.00 časova, prenosi KoSSev.

Osumnjičenom je određena mera pritvora, dok je žrtva smeštena u sklonište.

O slučaju je obavešten tužilac, istraga je u toku.

Kosovska policija registrovala je ove godine veći broj slučajeva silovanja, a među poslednjima je onaj koji je prijavljen prošle nedelje u Prizrenu, kada je uhapšen 19-godišnjak zbog silovanja maloletnice, odnosno 13-godišnje devojčice. Oni su, međutim, tvrdili da su u „intimnoj vezi“.

Pročitajte još:

Intimni odnos sa osobom mlađom od 16 godina, međutim, predstavlja krivično delo, i u ovom konkretnom slučaju podvodi se pod „silovanje“, utvrdila je KP.

Pre svega nekoliko dana ujedno je prijavljen slučaj silovanja u opštini Istok, a koji se navodno dogodio pre mesec i po dana. Kosovski mediji javili su da je žrtva bila muškarac. Reč je o četvrtoj prijavi za seksualni napad u ovoj opštini za samo poslednja tri meseca.

BONUS VIDEO: Uhapšeno 12 pedofila širom Srbije u akciji Armagedon

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar