Foto:Shutterstock

Zoran M. (61) koji je izbo svoju suprugu Draganu M. (55) u hodniku stambene u Aranđelovcu, sakrio se i vrebao je satima, kažu komšije.

Tragedija se dogodila juče oko 15 časova u naselju Kolonija u Aranđelovcu kada je Zoran nožem izbo svoju suprugu, a nakon krvavog pira pokušao sebi da presudi, piše Kurir.

PROČITAJTE JOŠ:

„Videli smo ga juče nekoliko sati pre zločina, nosio je veš u lavoru, a pethodno ni sa kim nije progovarao. Navodno je išao da pere veš, ali je nož sakrio u lavoru. Proučio je dobro vreme kada malo ljudi ima u zgradi i kada niko ne sedi ispred“, objašnjavaju komšije i dodaju:

„Verujemo da se on sve vreme krio u hodniku. Čučnuo je u ćošak i čekao je da se pojavi, a kad je naišla zaskočio je i izbo. Dragana je stigla samo da vikne imena dece, a onda je preminula. Kada smo istrčali videli smo je mrtvu u lokvi krvi na ulazu u stan“.

Patrola policije pronašla je Zorana M. na oko stotinak metara od zgrade, a po vratu i grudima imao je rane za koje je utvrđeno da ih je naneo sam sebi skalpelom, dok je nesrećnu ženu izbo kuhinjskim nožem.

Bračni par, prema tvrdnjama komšija, nije živeo zajedno i Zoran je imao zabranu prilaska.

BONUS VIDEO: Na teritoriji Vranja i Novog Sada uhapšeni zbog krijumčarenja ljudi

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)