Foto: malepcelice.org.rs

U Centru za smeštaj odraslih "Male pčelice" u Kragujevcu danas je ubijen štićenik, a počinilac je najverovatnije drugi pacijent za kojim policija traga.

Prema nezvaničnim informacijama koje su stigle do redakcije Ucentar u Zavodu za smeštaj odraslih lica „Male pčelice“ dogodio se stravičan zločin. Kako navode, usled za sada nerazjašnjenih okolnosti, štićenik je usmrtio drugog štićenika.

Kragujevačani koji žive u blizini zavoda su potrešeni, patrole su svuda a trenutno su i druge nadležne ekipe na terenu radi obavljanja uviđaja. Zločin se dogodio danas oko 16 časova.

Redakcija Ucentar već duže vreme izveštava o katastrofalnim uslovima u kojima borave štićenici ove ustanove, užasnim bolestima od kojih oboljevaju i ostalim primerima čistog nemara koji se prema njima upućuje. Dok načelnica Danijela Nastić malo malo ističe razne pohvalne brojke i pravi bankete u Zavodu se dešavaju ovakve stvari zbog kojih bi se svakom objektivnom posmatraču učinilo da nešto zaista nije u redu.

Redakcija portala Ucentar.rs pokušala je da stupi u kontakt sa direktorkom Danijelom Nastić ne bi li potvrdila ili demantovala navode iznete u ovom tekstu. Odgovor i dalje nije usledio.

 

BONUS VIDEO: Pripadnici interventne jedinice beogradske policije u potrazi za osumnjičenim za ubistvo u naselju Jakovo kraj Beograda

Komentari

Svi komentari (0)