Foto: Nova.rs

Obdukcija dve rođene sestre Jelisavete (76) i Gordane (78) Đurić pokazala je da su obe imale posekotine po vratu koje su bile smrtonosne.

Obducent je u svom nalazu, nezvanično, dodao i da je Gordana imala povrede i po glavi, najverovatnije, od udaraca. Ona joj je faktički bila razbijena.

Kako se nezvanično saznaje, dve rođene sestre nađene su zaklane sa jastucima na glavama u odvojenim sobama u stanu na Bežanijskoj kosu u Ulici Marka Pola.

Istim oružjem, najverovatnije, nožem presudio im je Goran Đ. (37) iz Beograda koji se samo pet dana nakon otkrića zločina i ubio.

Pored njegovog tela policija je našla pištolj i oproštajno pismo u kom se, navodno, obraća bivšoj supruzi i priznaje zločin.

Pročitajte još:

Podsetimo, dvostruko ubistvo tog 21.januara ove godine otkrio je upravnik zgrade u Ulici Marka Pola na Bežanijskoj kosi gde su živele sestre. Čim je razvalio vrata u jednoj spavaćoj sobi zatekao je Jelisavetu koja se nalazila u sedećem položaju, sa posekotinom na vratu i jastukom na glavi. Svuda oko nje bilo je mnogo krvi.

Nezvanično, u drugoj sobi na podu nađena je Gordana u lokvi krvi. I ona je imala posekotinu na vratu, ali vidljive povrede po glavi od udaraca. Na rukama su joj bile posekotine što ukazuju da se borila sa ubicom.

Nakon jezivog zločina Goran je uzeo ključ i zaključao mrtve sestre u njemu. Sa sobom je poneo karticu na kojoj je bilo oko milion dinara.

BONUS VIDEO: Pronađena dva beživotna tela na Bežanijskoj kosi