Valentina Blagojević, majka dečaka (13) koji je povređen juče u Nišu kada je na njega palo drvo, kaže za Nova.rs da planira da tuži grad zbog nesreće koja se dogodila. Ističe da je njenom sinu ruka u gipsu, a u razgovoru za naš portal objašnjava kako se dogodila nesreća.

Nesreća se dogodila u Knjaževačkoj ulici, kada se obrušilo drvo na mališana.

Pročitajte još:

„Drugari detetovi su mene i supruga pozvali odmah nakon što se to desilo. Rekli su mi da je povređen, da je drvo palo na njega i suprug je odmah otrčao pošto imam još dvoje male dece. Otrčao je i video tamo, čekali su nekih dvadesetak minuta Hitnu pomoć. Kada su došli, odvezli su dete, detetu je ruka u gipsu, ima prelom ruke. Sedam, osam dana nosiće gips, noćas nije spavao kako treba. Trebalo je da ostane sinoć u bolnici na posmatranju, ali pošto je ćerkici bio rođendan rekao je da hoće da bude kući, ali su nam rekli da pratimo situaciju zbog unutrašnjeg krvarenja, pošto može da dođe do problema“, kaže majka dečaka.

Foto: Miljana Isailović/Nova.rs

Ističe da su revoltirani događajem i da planiraju tužbu.

„Dobro su se setili da iseku drva, tu ima mnogo dece, zamislite da je neko mlađe dete bilo. Moje dete je spasila ta betonska konstrukcija na koju je palo, zamislite da je nije bilo. Da nije bilo nje, njih sedam, osam krenuli su da posete drugaricu koja tu živi“, kaže ona.

Foto: Miljana Isailović/Nova.rs

Sa druge strane, na licu mesta zatekli smo i dedu jednog od dečaka koji je prisustvovao nesreći.

„Unuk je rekao da je njegovog druga poklopila topola, a moj unuk je za dlaku izbegao. Deca ovde prolaze kada se vraćaju iz škole. Topole se ne sade pored zgrade, šta da kažem, da su jelku ili čempers, pa ajde“, kaže Zoran Pejčić.

Foto: Miljana Isailović/Nova.rs

Inače, danas su nadležne službe sekle pomenuto drvo.

VIDEO: Troje stradalih u teškoj nesreći na Pančevačkom putu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar