Foto: Privatna arhiva

Pevač iz Kragujevca Miloš Stevanović (39), koji je u subotu uveče nožem izbo dvojicu muškaraca u lokalu u kome je pevao, danas će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu. On je nožem naneo više ubodnih rana i posekotina dvojici muškaraca, starosti 22 i 39 godina, koji su te večeri bili gosti u restoranu. Pevač je uhapšen i protiv njega će biti podneta krivična prijava za teško ubistvo u pokušaju.

U fizičkom obračunu između pevača i dvojice gostiju, teške telesne povrede zadobili su Ozren G. (22), kome je zbog opasnih povreda ošticom noža, odstranjen jedan bubreg i Aleksandar K. (39).

Miloš Stevanović Foto:privatna arhiva/facebook

Oni su trenutno na lečenju u UKC Kragujevac i kako saznajemo van životne opasnosti. Pevač Miloš Stevanović, koji je u gradu poznat po nadimku Grigi, uhapšen je iste večeri i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Ovaj krvavi obračun između trojice muškaraca dogodio se u subotu 14. maja, pola sata iza ponoći, a naš portal od izvora koji je dobro upoznat sa celim događajem, saznaje da je incidentu prethodilo višesatno ‘‘verbalno i fizičko maltretiranje pevača‘‘.

Naš sagovornik, koji inače poznaje povređene muškarce, navodi da su Aleksandar K. i Ozren G. u gradu poznati po ‘‘problematičnom ponašanju‘‘ i da su i ranije imali slične incidente u gradskim lokalima.

Ozren G. Foto: Privatna arhiva

‘‘Oni su sedeli u bašti, ceo dan su pili i sačekali su veče da počne muzika. Tako pijani, dugo su prozivali pevača, agresivno su naručivali pesme, tražili da dođe za njihov sto. Vređali su ga i ponižavali. To je trajalo sigurno dva sata. Onda su krenuli i fizički na njega, gađali su ga pikslama, flašama, polivali ga pivom. E, sad, šta se desilo pevaču, verovatno mu je prekipelo, pala mu je ‘‘klapna‘‘ i otišao je po nož. Ne branim ga, definitivno je kriv, mogao je jednostavno da ode odatle, ne znam šta mu je bilo da potegne nož‘‘, piča naš sagovrnik i dodaje da pevača Miloša, iz grada zna kao ‘‘mirnog momka‘‘.

Incident se dogodio u restoranu ‘‘Regent‘‘ u naselju Stara Radnička Kolonija, koji je popularan za porodična slavlja, kao i za porodične izlaske, jer se u blizini nalazi igralište za decu.

Naš sagovrnik ističe da je bio začuđen, kada je u restoranu video Aleksandra i Ozrena, koji se kako kaže,

‘‘nikako ne uklapaju u profil gostiju‘‘.

‘‘To je pristojan restoran, uveče je takođe pristojna muzika, dolaze porodični ljudi, to mesto nije ni nalik nekoj kafani na lošem glasu. Aleksandar i Ozren su se ponašali kabadahijski, galamili su, uznemiravali su i druge goste. Oni su poznati po svojim ispadima, pogotovo Aleksandar. Gotovo da nema lokala u gradu gde on nije napravio neki incident‘‘, navodi naš izvor.

Aleksandar K. Foto: Privatna arhiva

On dodaje i da je maltretiranje pevača, ali i svih prisutnih gostiju dugo trajalo, kao i da je, kako kaže, mlađi muškarac ‘‘bio mnogo agresivniji i gori‘‘ od svog starijeg prijatelja.

‘‘Taj mladić, Ozren, krenuo je nekim lošim putem, a uzor mu je Aleksandar. Obojica su problematični. Nadam se da će se oporaviti posle ovih povreda, ali kažem da nisu baš neke cvećke‘‘, zaključio je naš sagovornik.

BONUS VIDEO: Ubistvo na Novom Beogradu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare