Učitelj folklora, Zoran Radonjić, slao seksualne poruke učenicama
Foto: Shutterstock/Facebook

Zoran R. (40) iz Paraćina koji je vodio više folklornih grupa u okolini Paraćina i Ćuprije, priveden je protekle nedelje pod sumnjom da je putem društvenih mreža slao uznemiravajuće poruke dvema devojčicama starim 14 godina.

Kako nezvanično saznajemo, jedva od devojčica požalila se nastavnici u školi da joj je učitelj folklora slao poruke seksualnog sadržaja, a tada se i otkrilo za slučaj.

Međutim, meštani sela u kojima je Zoran držao časove folklora deci navode za portal Nova.rs da ovo nije prvi put da je ovaj čovek uhapšen zbog sličnih dela.

„Priveden je tokom probe folklora u selu Jovac. On je koreograf, ali je u poslednjih dve, tri godine neprestano menjao kulturno-umetnička društva baš iz razloga zbog kojih je uhapšen. Roditelji saznaju da šalje poruke njihovoj deci pa ga najure, a on ode u drugo mesto pa sve isto radi“, navodi jedan meštanin ćuprijskog sela.

Foto: Facebook

Kako dodaje, sreća je što je devojčica znala kako da odreaguje.

„Dobro je da nije napravio ništa strašnije, ali ja verujem i da je pitanje koliko među devojčicama ima žrtava napastvovanja, a da ćute. Hapšen je pre nekih mesec dana zbog sličnih sumnji i prijava, a navodno mu je sada pronađen i dokazni materijal u vidu slika i snimaka u kući u kojoj je boravio, zbog čega mu je i produžen pritvor“, navodi sagovornik našeg portala.

Pročitajte još:

Kako dodaje, poruke neprimerenog sadržaja, Zoran je navodno slao i deci iz drugih kulturno-umetničkih društava.

„Pre nekoliko godina ga je pretukao jedan koreograf iz drugog društva jer je slao maloletnici poruke na nekom putovanju. On je čak gostovao nekoliko puta na televizijama sa nacionalnim frekvencijama i predstavljao se kao dobar čovek i učitelj. Ne znam što roditelji upisuju decu kod njega, nije da se u ovom kraju ne zna ko je on“, zaključuje naš sagovornik.

Podsetimo, muškarac je priveden pod sumnjom na polno uznemiravanje putem društvenih mreža. Kako nezvanično saznajemo, određeno mu je zadržavanje do 30 dana.

VIDEO: Srbljanović i Tintor: Uznemiravanje na Arhitektonskom – Da li kasni reakcija?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar