Foto: Facebook

Otkriven je identitet muškarca koji je jutros uhapšen sa arsenalom oružja, a u pitanju je Albanac Dine Hetaj (36). Kako pišu beogradski mediji, on je član međunarodne kriminalne grupe koja se bavi krijumčarenjem oružja, a vođa grupe se nalazi u Prizrenu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Udarne operativne grupe, novosadskog odreda Žandarmerije i Policijske uprave Subotica, uhapsili su osumnjičenog 36-godišnjika iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvolјena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Pročitajte još:

Hetaj Dine je član je međunarodne kriminalne grupe koja se bavi krijumčarenjem oružja i narkotika koju vodi Valjon Arifaj iz Prizrena, piše „Blic“.

Kako je saopštio MUP policija je prilikom pretresa kuće u kojoj živi osumnjičeni, pronašla tri putne torbe u kojima se nalazilo pet automatskih pušaka, više pištolja, 510 metaka i 4.100 evra.

MUP

Kako se nezvanično saznaje on je i prevozio ilegalne migrante ka Evropskoj uniji i ka Velikoj Britaniji, piše Kurir.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

BONUS VIDEO: Uhapšeni dileri koji su prodavali heroin na ulicama Beograda

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare