Foto: critica.com.pa,detective-info.com.ua

Crnogorski bezbednosni organi nemaju zvanične podatke o informaciji koju su objavili mediji u Srbiji da je vođa kavačkog klana Radoje Zvicer ubijen. Sa druge strane, panamski mediji izveštaju da je ubijen muškarac, ali identitet nije saopšten.

Kako Vijesti pišu, crnogorski bezbednosni izvori navode da imaju podatke o dva ubistva u Panami, ali se vrše dodatne provere jer početni opisi ne odgovaraju opisu Zvicera.

Iz Uprave policije je Vijestima rečeno da bi zvaničnim putem o tome mogli biti obavešteni tek za dva do tri dana, s obzirom na sve okolnosti i činjenicu da Zvicer u toj državi najverovatnije nije boravio pod svojim imenom.

Sa druge strane, panamski mediji izveštavaju da je ubijen muškarac star između 40 i 45 godina, koji je imao nadimak „Yai“. Nije jasno jesu li slučajevi povezani.

Portal Critica.com, izveštava da je muškarac ubijen u beloj limuzini u Panama sitiju. Navode i da se žrtva nalazila na mestu vozača.

Pročitajte još:

Podsetimo, Radoje Zvicer je slovio za vođu kavačkog klana. Za njim je raspisana poternica, a on se neko vreme nalazi u bekstvu.

VIDEO: Policijska akcija hapšenja i zaplene 30 kilograma marihuane

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar