Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs, Privatna arhiva

Fatima Z. (39) uhapšena je zbog sumnje da je ubila Dragana V. (70) u stanu u Ulici Sime Igumanova na Vračaru, potvrđeno je za Nova.rs. Beživotno telo sa ubodnim ranama od oštrog predmeta pronašao je rođak nastradalog čoveka, koji je odmah pozvao policiju.

Prema saznanjima našeg portala, ova žena priznala je da je ubila Dragana, a kao motiv ubistva navela je da ju je on primoravao na seksualne odnose.

Foto: Privatna arhiva

„Fatima je navodno čistila stan kod starijeg čoveka, te je brzo locirana. Ona je ispričala svoju verziju priče, a to je da je u jednom trenutku došlo do sukoba, kao i da je on nasrnuo na nju kako bi imali seksualne odnose. Nakon toga mu je ona zadala nožem smrtonosne povrede po telu, nakon čega je očistila nož i pobegla. Sve ove tvrdnje se još uvek ispituju“, navodi sagovornik našeg portala i dodaje da se ne isključuje mogućnost da je motiv bilo i koristoljublje.

Vrata stana su zapečaćena, a telo Dragana.V. je odvezeno na obdukciju.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Komšije iz zgrade u kojoj je penzioner živeo navode da su u šoku nakon saznanja da je Dragan ubijen.

„Dan ranije, pre nego što su ga pronašli, razgovarao je sa mnom. Videla sam ga u hodniku kada je išao u prodavnicu. Imao je taj neki ritual, ispijanje kafe sa prijateljima, pijaca. Bio je vedar i veseo čovek. Brat ga je navodno ceo dan zvao, ali se on nije javljao na telefon, pa je došao do njegove zgrade i pronašao ga mrtvog“, kaže naša sagovornica.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Kako je čula, Dragana su pronašli na podu stana u krvavoj odeći.

„Svi u zgradi smo uplašeni, viđali smo neku ženu da dolazi kod njega, ali ne znamo da li je to ta. Nije se čula nikakva svađa. Dragan je stalno pričao o ćerkama i unucima, bio je veseo čovek“, zaključuje naša sagovornica.

BONUS VIDEO: Muškarac oduzeo sebi život ispred kafića na Banjici

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar