Foto: Nenad Mihajlović/Nova.rs

Jedan od trojice napadača na S.G. (25) u Subotici, zadržan je u policiji, ali još uvek nije poznato da li je on pucao na njega.

Kako se nezvanično saznaje, mladić S. G. koji je inače iz Bečeja, student je građevine u Subotici, nema kriminalni dosije, student je, sportski tip. U nedelju oko 18 časova kada su ga napala trojica muškaraca, imao je kačket i naočare, i muškarcima koji inače rade kao obezbeđenje je delovao sumnjivo.

On je počeo da beži, zatim su pucali na njega i ranili su ga u butinu. Pobegli su sa lica mesta, a prolaznici su ranjenog mladića zatekli na pešačkom prelazu raskrsnice ulica Matije Gupca i Maksima Gorkog.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Među građanima koji su mu pritekli prvi u pomoć našli su se i mladić i devojka koji su čekali na semaforu. Pomislili su da je mladića udario auto, ali su ubrzo shvatili da je upucan.

„Jedna žena ga je polivala vodom. Mi smo uzeli prvu pomoć iz kola i pokušali smo da mu zaustavimo krvarenje. Svukli smog a, bio je ranjen u desnu butinu. Izlazna rana je bila na drugoj strani butine. Odmah je došla policija i Hitna pomoć. On je bio polusvestan, gledao je u ženu koja mu je držala glavu i kada ga je policajac pitao rekao je da su bila trojica nižih muškaraca. Ne znam da li je pucano iz kola i kako se sve odigralo, a koliko sam njega razumeo rekao je da je iz Bečeja, da nije iz Subotice. Delovao je malo neobično, ćelav i imao veliko telo, a nosio je šorc. Nadam se da je dobro“, kaže svedok drame.

Policija je odmah nakon pucnjave krenula u intenzivnu potragu za napadačima, zaustavljana su vozila i kontrolisana na svim izlascima iz grada.

S. G. je sinoć nakon pucnjave odvezen kolima Hitne pomoći u Opštu bolnicu u Subotici. Operisan je i njegovo stanje je stabilno.

BONUS VIDEO: Hapšenje mladića osumnjičenog da je počinio masakr kod Smedereva i Mladenovca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar