Ivana Đurović Foto:N1

I dalje nisu pronađena tela osoba koje su nestale u požaru koji se dogodio pre pet dana u centru Obrenovca, prilikom kojeg je izgorela robna kuća.

Ivana Đurović, ćerka nastradale Svetlane Petrović, za N1 govorila je o procesu traženja ostataka koji je trenutno u toku.

Kaže da način na koji se uklanjaju ostaci robne kuće nije temeljan i da je tako nemoguće pronaći ostatke tela, za koja se pretpostavlja da su ugljenisana.

Pročitajte još:

Dodaje da postoji sumnja da se žuri sa uklanjanjem objekta i da na terenu nisu angažovane sve službe koje bi trebalo da rade na uviđaju.

„Mene je pozvala jednom inspektorka i rekla da imamo stpljenja i da je zub ono što ne nestaje ili barem neki deo nakita, da će nešto biti nađeno i da to može potrajati. Ja sam rekla da možemo da čekamo i dve, tri nedelje samo da se nešto nađe, ali mi sada sumnjamo u to. Da je bila firma iz Šapca koja je želela da se sav taj šut i pepeo odnese jer tu nema šta da se traži. Ovde možete videti samo vatrogasce i nikoga više i ne znam na koji način kada se ovo nosi se može pronaći delić neke osobe, meni to nije jasno. Jer ja, nažalost, odavno nemam poverenje u sistem ove zemlje i mogu da verujem da je moguće sve. Meni je strašno da sam ja morala da dam izjavu dok sam čekala šta se desilo sa telom moje majke, to nisam mogla ni u horor filmu da zamislim“, rekla je Đurović.

BONUS VIDEO: Obrenovac – uklanjanje krova sa spaljenog tržnog centra

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar