Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs, Stefan Tomasevic/ATAImages

Suđenje Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću i članovima njegove grupe koji su optuženi za najteža krivična dela završeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu u Ustaničkoj ulici. Advokat Vesna Golubović izjavila je nakon ročišta da je Belivuk tokom uvodne reči izneo nešto što njoj zvuči kao direktna pretnja tužiocu.

Advokat Vesna Golubović, zastupnik porodice Gorana Veličkovića Goksija, koga je prema navodima optužnice ubio klan Veljka Belivuka u kuću užasa u Ritopeku, rekla je za Kurir da se uznemirila jer je Velja Nevolja tokom uvodne reči izneo nešto što njoj zvuči kao direktna pretnja tužiocu.

„Veljko Belivuk je danas rekao: „Ukoliko je ubijen Jovan Vukotić koji je imao desetine miliona evra, šta onda može da očekuje jedan tužilac?!“ Iako je rekao da se ne radi o pretnji, jasno je da jeste u pitanju vrlo ozbiljna i direktna pretnja, kao i niz drugih izjava koje su izneli optuženi“, istakla je Golubović.

Suđenje Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću i članovima njegove grupe koji su optuženi za najteža krivična dela nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu u Ustaničkoj ulici.

Pročitajte još:

Prvi se sudu obratio Marko Miljković koji je izazvao muk u sudnici na početku pripremnog ročišta jer je umesto da govori o zločinama duže od sat vremena pričao o dečaku Đorđu Andrejiću koji je nestao.

Veljko Belivuk je izneo uvodnu reč nakon pauze, a pred sudom je pet puta ponovio da mu nije žao što je ubijen vođa škaljaraca Jovan Vukotić.

Tokom izlaganja, prema saznanjima Kurira, rekao je i da ga je „baš briga za Skaj“.

„Baš me briga za Skaj, nikada ga neću prihvatiti, sve je ovo fingirano, namešteno i montirano“, rekao je navodno Belivuk.

Pripremno ročište je danas završeno, a glavni pretres odnosno javno suđenje, trebalo bi da počne 17. oktobra.

VIDEO: Koga će sve iz državnog vrha Belivuk da povuče sa sobom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar