Foto: Printscreen Facebook/Opština Mionica

Sneg pada i na teritoriji opštine Mionica, a tri ekipe Zimske službe sa dva skipa i kamionom su na terenu od popodnevnih časova, kada su i počele padavine, ali snežni vihori neprestano stvaraju nov pokrivač, saopšteno je iz te opštine.

Mašine su u Ključu, Rajkoviću, Robajama, Golupcu, Krčmaru, Toliću, Brežđu, Osečenici, Gornjem Lajkovcu, Struganiku, Planinici, pa nastavljaju dalje kako bi stigli u svako mesto.

“Naše zimske službe rade bez prestanka. Cilj je da sve funkcioniše uprskos otežanim vrmenskim uslovima. Putevi moraju biti prohodni. Činimo sve kako bi ustanove i službe radile normalno. A ja ću i večeras biti sa vrednim radnicima kojima smo doneli hranu jer neprestano rade na čišćenju. Stići ćemo do svakog sela i svakog čoveka“, rekao je predsednik opštine Mionica Boban Janković koji je od radnika zimske službe tražio dodatni angažman kako bi se putevi održali prohodnim, navodi se u saopštenju.

Iz poslovnice Elektrodistribucije u Mionici kažu da je sa snabdevanjem električnom energijom sve stabilno, ali da su oni u pripravnosti ukoliko dođe do nekih smetnji.

BONUS VIDEO: Nevreme širom Srbije: Mećava na Mokroj Gori

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar