Goran Vesić Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić, kao da se pretplatio na TV Happy. Naime, svako malo, eto Vesića kod Milomira Marića. I, kao i prethodnih dana, glavna tema je voditelj televizije Nova S, Ivan Ivanović, ali i autorka i voditeljka emisije Utisak nedelje, Olja Bećković, kao i predsednik Stranke Slobode i pravde, Dragan Đilas, koga je Vesić samo jutros pomenuo bar 50 puta. U moru sumanutih izjava zamenika gradonačelnika, jedna se ipak izdvojila.

Naime, Vesić danima bukvalno proganja Ivana Ivanovića, jer je u svojoj emisiji obelodanio da je „večiti zamenik“ na letovanje potrošio 80.000 evra.

Ivanović je u razogovru za Nova.rs rekao da pitanje trošenja novca Gorana Vesića, ne bi postavljao, da on nije državni funkcioner.

„Pošto on to jeste, mora da objašnjava svoju imovinu i mora da objašnjava svoje trošenje. On troši više nego što zarađuje i ima više nego što bi čovek sa njegovom funkcijom mogao da ima“, kazao je Ivanović za naš portal.

Vesić već danima raspreda da Ivan Ivanović ne plaća parking, te se nametnulo pitanje – ko iz Parkig servisa Vesiću daje informacije o tome da li Ivanović plaća parkig ili ne. Upravo to je upitao i poznati voditelj.

A onda je zamenik gardonačelnika nadmašio sebe, kada je jutros izjavio „da je to što Ivan Ivanović ne plaća parkig opasno za decu“.

„Ja imam pravo da upozorim građane šta Ivan Ivanović radi. U toj njegovoj emisiji, gleda ga sve manje ljudi, ali ga još uvek neko gleda, utiče na ljude, i moram da kažem ljudima, da to što on govori nije u redu i da daje loš primer. Zamislite da neko dete vidi Ivana Ivanovića i sutra kad poraste ne plaća parking. To je opasno“, rekao je Goran Vesić.

Ova izjava nije prošla nezapažano, pa se tako Tviter usijao od komentara.

„Deca su poznata po tome što ne plaćaju parking. Kriminalci“, „Zamisli neko dete vidi Gorana Vesića…“, „Kako ja sutra svom detetu, da objasnim kad vidi Vesića da ne možemo sa takvim bićima kao sa bubašvabama“, „Ako ovaj nesrećni Vesić ne vidi kolika je budala, kako mu to neko ne kaže… prosto, da se više ne bruka??!!“, samo su neki od komentara građana.

Bilo je i onih koji su upitali Vesića – da li je opasnije da se deca ugledaju na Ivana Ivanovića ili da vide kada Zoran Babić i sin Željka Mitrovića jure 150 km/h.

Stoga, Gorane, šta je opasnije?

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare