Foto:TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

Pre tri dana podneo sam Javnom tužilaštvu u Beogradu krivične prijave protiv Brnabićeve, zbog svog nečinjenja, naročito u poslednjih nekoliko nedelja, u vezi katastrofalne epidemijske situacije, što je dovelo do umiranja više od 1000 osoba i zaražavanja preko 200,000 na mesečnom nivou. Prijavu sam podneo i protiv Ružića zbog pokušaja uništavanja zdravlja naše dece u školama, piše u autorkom tekstu profesor Medicinskog fakulteta Slobodan Marinković.

Autor: Slobodan Marinković

Jednostavno, glavni politički krivci za ovu katastrofalnu epidemijsku situaciju, sa ovolikim brojem žrtava, moraju odgovarati pred licem pravde. Drugi krivci, tj. nevakcinisani, nedeljama plaćaju krvavi danak, i to svakog sata! Inače, Brnabićeva i njeni političari nikada nisu izradili plan za animiranje i stimulisanje ovih osoba da se vakcinišu!

Naknadne izjave Brnabićeve i Ružića uverile su me da sam bio potpuno u pravu što sam protiv njih podneo krivične prijave. Naime, prema rečima Brnabićeve, koje sam čuo preko Radio Beograda 1. oktobra, ona odbija uvođenje oštrijih protivepidemijskih mera, već isključivo zahteva vakcinaciju onih koji još nisu imunizovani, iako je dotična potpuni nestručnjak u oblasti medicine!

Drugim rečima, ako ovi neće da se vakcinišu, neka se zaraze i pocrkaju, a to je oko 2,5 miliona neimunizovanih ljudi, ne spominjući pritom činjenicu da su počele da stradaju od opasnog delta soja i vakcinisane osobe (već ih je oko 20%!) i deca u školama (navodno 1.8%), a tu je i bar 10% bolesnika od drugih, najtežih, oboljenja, koji će umreti jer za njihovo lečenje nema mesta u bolnicama!

Njoj se istog dana pridružio Ružić svojom izjavom da neće zatvarati škole, odnosno neće preći na onlajn nastavu (osim izuzetaka), bez obzira na apokaliptične razmere epidemije, uz „obrazloženje“ da „Virus dolazi spolja!“ To znači da je Ružić uporan u svojoj ranijoj nameri da nastradaju svi srednjoškolci koji se nisu vakcinisali (ali i većina onih koji su primili vakcinu!), kao i deca mlađa od 12 godina, za čiju vakcinaciju nije ni doneta odluka!!!

Ovo su najmonstruoznije izjave koje sam ikada čuo!!! One nedvosmisleno pokazuju nameru Brnabićeve i Ružića da se, preko nekontrolisane epidemije, zarazi ili umre više od
polovine stanovnika Srbije (kad se nevakcinisanima pridoda stotine hiljada dece, ali i 20% vakcinisanih)!!! Ni reči o planskom stimulisanju nevakcinisanih, a naročito adolescenata u školama! Dakle, Brnabićeva i Ružić su namerno sveli stanovnike ove države na nivo Darvinove prirodne selekcije, tj. biološke zakonitosti koja važi za životinje!

Foto:privatna arhiva

Istovremeno, ovakva namera nestručnih političara da se produži nekontrolisana epidemija predstavlja težak udarac za preko 1000 lekara koji se 24 sata dnevno žestoko bore u kovid-centrima kako bi spasli živote ogromnog broja zaraženih pacijenata! Mnogi od tih lekara uskoro neće izdržati ovakav napor ni fizički ni psihički. Ili će dati otkaz i otići u inostranstvo ili će završiti karijeru uz lekove protiv teške depresije zbog toliko slučajeva smrtnih ishoda koje gledaju svakog
dana – i zbog rizikovanja sopstvenih života!

Foto:privatna arhiva

Posle svega iznetog, ukoliko se moje kolege u Kriznom štabu hitno, decidirano i javno ne ograde od ovakvih izjava i namera Brnabićeve i Ružića da se narod prepusti
nekontrolisanom delovanju virusa, ja ću pocepati svoju jedinu diplomu doktora medicine. A ako isto to ne učine i Sindikat nastavnika i Saveti roditelja u školama Srbije, zamoliću sve roditelje da više ne šalju decu u škole koje su postale izvor zaraze kovidom i opasnost po zdravlje i život njihove dece, ali i samih
nastavnika!

Zbog ovakve osionosti, bezobzirnosti i nehumanosti prema građanima ove države, Brnabićeva i Ružić moraju hitno podneti ostavke, i to već ove nedelje! Ako je direktor Zoološkog vrta u Subotici upravo napustio svoju funkciju zbog uginuća pet lavića, onda dotične osobe moraju podneti ostavke zbog hiljade umrlih i stotine hiljada zaraženih, i to zbog svog odbijanja da se uvedu medicinske a ne političke protivepidemijske mere. Uostalom, valjda su životi naših ljudi vredniji od egzistencije životinja i fotelja dotičnih političara!

Što se tiče sudbine mojih krivičnih prijava protiv Brnabićeve i Ružića, videćemo da li će politika ponovo nadvladati pravni sistem Srbije. U svakom slučaju, ukoliko javni tužilac (naročito posle naknadno objavljenih monstruoznih namera dotičnih) hitno ne pokrene krivični postupak protiv njih, biću primoran da se obratim Evropskom sudu za ljudska prava u Strazburu zbog pokušaja monstruozne osvete političara prema milionima pripadnika sopstvenog naroda!

Bonus video: Izjave iz Kovid Ambulante u Zemunu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare