Nemanja Popovic
Nemanja Popović Foto:N1

Porodica preminulog dečaka Lava Popovića (2) ni na dan kremacije nije mogla da se u miru oprosti od mališana. Deda dečaka uhapšen je istog dana kada je Lav preminuo, a danas je Poreska inspekcija najavila pretres dedine firme.

Dvogodišnji Lav Popović, je dečak koji je pre svega par dana preminuo posle dvomesečne borbe zbog posledica leukemije, iako je njegov otac do poslednjeg njegovog daha pokušavao da mu pronađe lek.

Porodicu Popović tog ponedeljka je dodatno potresla i vest da je ogorčeni deda malenog Lava uhapšen jer je pogođen vešću da mu je unuk preminuo pisao grafite po bolničkoj zgradi.

“Kada su u policijskoj stanici saznali da smo do poslednjeg trena čekali lek iz Severne Makedonije koja u sebi sadrži THC, koji je mogao Lavu da bukvalno spase život, a nismo ga dočekali, cela stanica je plakala. Posle toga moj otac je pušten”, za Nova.rs objašnjava Nemanja Popović, otac pokojnog dečaka.

Čak ni u svetom danu kada je planirana kremacija mališana, porodica Popović nema mira jer je Lavov deda ponovo pod istragom.

“Ni posle svega ne daju nam mira. Moja otac, Obrad Popović je srčani bolesnik i jedva je preživeo sve ovo oko Lava i hapšenja. Danas, na dan opraštanja od našega voljenog dečaka, mene zove nekakva poreska uprava telefonom da mi saopšti da će se danas, ponavljam, na dan sahrane, izvršiti inspekcija poslovanja firme moga oca”, govori neutešni otac.

Nemanja Popović dalje za Nova.rs navodi da mu se otac bavio servisiranjem vatrogasnih pumpi i da nema osnova da je ikakvih propusta bilo.

Na broj telefona inspektora Poreske uprave koji je kontaktirao Nemanju Popovića tokom celog dana niko se nije javljao.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare