Jelena Obućina je poslala nekoliko poruka Aleksandru Vučiću

Društvo 02. feb. 202122:41 > 03. feb. 2021 10:19
Podeli:
Jelena Obućina Foto:Newsmax Adria

"Ako je po povratku iz Pariza sleteo u Bronks, predsednik bi mogao da smisli inovativno rešenje za borbu sa kriminalom. Ovo instagram udaranje maljem u glavu ne daje rezultate", ovim je rečima Jelena Obućina počela još jednu emisiju "Pregled dana" na NewsMax Adria. Naime, Obućinine fenomenlane najave postale su nešto što se ne propušta svake večeri u 20 sati, a ona nas svakom novom, inspirisanom aktuelnim dešavanjima u Srbiji - oduševi.

Tema večerašnje emsije, između ostalog, bila je i hapšenje Miloš T. (47) iz Čajetine, koji je „pao“ u zajedničkoj akciji američke agencije DEA, srpske i bugarske policije, zajedno sa još šest osoba zbog šverca heroina, a koji je poznat istražnim organima Srbije kao vozač vlasnika poljoprivrednog gazdinstva „Jovanjica“ i najveće plantaže marihuane u Evropi Predraga Koluvije.

Pored toga, Obućina se dotakla i slučaja Telekom i Telenor i plana da se ugase slobodni medij.

„Ako je po povratku iz Pariza sleteo u Bronks, predsednik bi mogao da smisli inovativno rešenje za borbu sa kriminalom. Ovo instagram udaranje maljem u glavu ne daje rezultate. Ako ne može sam, nek pozove strance, em znaju, em su zainteresovani. DEA je danas drugi put uhapsila Koluvijinog vozača, sa drogom. Ili, neka smisli inovativno rešenje za Nestorovića. Ovo smo mu zarađivanje plate, glumatanjem, već shvatili, a malo nam je i mučno. Ili nek smisli inovativno rešenje za Grigorija. Šešeljevo blaćenje i spotovi za odstrel slabo se primaju, jer je i nevernicima svež Oliver, a i opasna je ta igrica, gledaju i Nemci. Ili, nek nam objasni šta je to inovativno rešenje za pokrajinu koja juče uspostavlja diplomatske odnose sa Izraelom. Ili nek zaduži nekog da smisli inovativno rešenje, kako da se na javne nabavke ne prijavljuje samo jedan. Em vidimo mi, em vide stranci, nije dobro. Jedino što, izgleda, ne mora da smišlja, je kako da nastavimo da gledamo devetu sezonu serije njegovih ‘Žitija’, jer mu i sa improvizacijom, gledanost ne pada. Kao da je junak Telekomove serije koja se emituje na svim nacionalnim frekvencijama“, rekla je genijalna Jelena Obućina u najavi emisije.

Pogledajte celu večerašnju emisiju:

 

Komentari

Vaš komentar