Foto: Newsmax Adria

Navikli smo da polusatne preglede dana u okviru Newsmax Adria koji se emituju svake večeri u 20 časova na TV Nova obeležava Jelena Obućina. Ovog puta ubedljiv je bio i drugi voditelj ovog "njuz" programa Goran Dimitrijević.

„Nijedna nevolja ne dolazi sama! Nevolja je iza brave otišao u društvo do sada izbrojanih dvadesetak hajduka, a koliko ih još šeta po ulicama ili po blokovima glavnog grada, pa organizuju sada podmladak da piše crne grafite „Stop represiji“.

Nevolja je ako ste poverovali da od četvrtka u Srbiji više nema zaštićenih.

Nevolja je i što je Velja do juče bio koristan onima što ga se sada odriču.

Nevolja su i fotografije predsednikovog sina sa uhapšenim kriminalcima. Međutim, predsednik tvrdi – to je ništa, jer, kaže, ima i on slike sa Đilasom, a od toga ne može gore.

Nevolja je i što je Vučiću sedam dana unapred dan državnosti prvi čestitao baš američki predsednik Bajden. Poruka je – znate šta vam je činiti, jer poznajemo se još od onda kad niko nije imao da plati suvenire u Skadarliji, a sada nešto izgleda mora da se plati.

A sasvim svoju nevolju imaju stanovnici Stare Pazove. Njima su daleko i krimi priče i navijači i vlast, njihova muka je to što će im sada delovi te opštine biti dalji za 20 kilometara“.

PROČITAJTE JOŠ:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (14)