Milojko Pantić o odbrani mosta i utakmici sa Švajcarcima
Foto: printscreen

Sportski komentator i novinar Milojko Pantić pozvao je danas Beograđane da odbrane Stari savski most i spreče "štetočinsku gradsku vlast" da sruši jedan od vizuelnih simbola Beograda.

Pantić je istakao da Stari savski most treba da ostane tu gde je i da služi pešacima i biciklistima, a gradskoj vlasti poručuje da „novi most gradi gde joj je volja“.

„Dragi Beograđani, mislim da ćemo ući u istoriju grada Beograda ako se okupimo i sprečimo štetočinsku gradsku vlast da sruši jedan od vizuelnih simbola grada“, rekao ej Pantić i dodao:

„Slava Beogradu! Dole SNS banda lažnih političara koja je pokrala izbore, uzela vlast i misli da može da radi od grada šta hoće i šta im je volja, ne pitajući ni stručnjake ni građane ništa. Do pobede! U odbrani ovog mosta moramo doći zajedno i obaveštavaćemo vas o svim narednim akcijama preko medija i društvenih mreža. Neka se nebo nad našim Beogradom otvori, do pobede!

Podsetimo, pojedine opozicione grupacije ranije su već organizovale sastanke na kojima se razgovaralo o odbrani Starog savskog mosta, a za koju je gradska vlast u Beogradu najavila da će biti srušen kako bi se na tom mestu napravio novi most.

***

BONUS VIDEO – Đorđe Miketić i Bojan Kovačević: Šta je rešenje za Stari savski most?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar