Kon: Ustupam svoju ugodnu fotelju Radovanoviću

Društvo 09. jul. 202000:46 > 02:3012 komentara
Podeli:
Predrag Kon Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Član Kriznog štaba, epidemiolog, Predrag Kon oglasio se večeras na Fejsbuku povodom zahteva demonstranata na Beogradskim ulicama i poručio da "sa velikim zadovoljstvom ustupa svoju ugodnu fotelju u 'nepolitizovanom' Kriznom štabu za rukovođenje pandemijom uvaženom i 'neostrašćenom' profesoru Radovanoviću da dalje rukovodi sa Covid 19 do 2022. godine".

Kon, koji je poznat po svojoj aktivnosti na društvenim mrežama nije odoleo da na svoj način ne prokomentariše zahtev da bude formiran novi Krizni štab, sa stručnjacima odvojenim od politike.

Status prenosimo u celosti:

Povodom zahteva sa protesta…
Sa velikim zadovoljstvom ustupam svoju ugodnu fotelju u „nepolitizovanom“ Kriznom štabu za rukovođenje pandemijom mom uvaženom i „neostrašćenom“ profesoru Radovanoviću da dalje rukovodi sa Covid 19 do 2022. godine. Sa zadovoljstvom ću mu pomagati kao što je i on meni da sada, bez ijedne negativne emocije, naprotiv. Do sticanja okolnosti u kojima će se to sprovesti tehnički ću raditi svoj posao. Ovo izjavljujem sa najboljim željama i namerama. Svako dobro!

Povodom zahteva sa protesta… Sa velikim zadovoljstvom ustupam svoju ugodnu fotelju u "nepolitizovanom" Kriznom štabu…

Posted by Predrag Kon on Среда, 08. јул 2020.

 

 

Foto: Screenshot Facebook

 

Kon je u međuvremenu povukao svoj status, ali je mrežama nastavila da kruži uslikana objava.

Komentari

Vaš komentar