Jelena Obućina je opet imala genijalnu najavu

Društvo 28. dec. 202011:40 > 13:0083 komentara
Podeli:
Pregled dana sa Jelenom Obućinom
Jelena Obućina Foto:Newsmax Adria

Voditeljka News Max Adria još jednom se istakla fenomenalnom najavom za vesti dana.

Jelena Obućina opet je jedna od tema dana, zahvaljujući uvodu u 30-minutni pregled dana koji se svake večeri emituje na Nova S televiziji.

PROOČITAJTE JOŠ:

Ovog puta, Obućina se dotakla Skupštine Srbije, popularnih kovid žurni kad im vreme nije, kao i apelima lekara da se povede računa o ponašanju usred pandemije izazvane kovid virusom.

„Sve radi. Radi Skupština vikendom, jer je mesecima odmarala radnim danima. Danas ne zaseda zbog Evropske komisije, kako je najavljeno, nego zbog Srbije. Daje pare javnim servisima, da dnevnici ostanu kakvi jesu, poniženi servisi predsednikovog instagrama. A ko primi pare reći će da je za plate, i tako pobune neće biti. Rade i restorani i kafići do 8, za narod u tišini, posle 8 za narodsku elitu, uz ćevape, bend i alkohol. A kad popije, elita zaboravi na mere, ali ne zaboravi na instagram. Pobune zbog kršenja mera je bilo – na društvenim mrežama.

Rade neprestano lekari i kovid bolnice. Nije im ni do proslave, ni do instagrama. A nije im ni do poplave koja ih je zadesila, jer se radilo na brzinu, pa je „svemirski brod“ u Batajnici osvanuo poplavljen. Ali im je zato do tihe pobune. Svaki lekar van Kriznog štaba koji se domogao TV ekrana ponovio je: ko bude deo masovnih dočeka, biće u delu za hospitalizovane. Tako se radi“.

Nije prvi put da se uvodi Jelene Obućine prepričavaju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar