Građevina, gradjevina, gradilište, Borča, Višnjička banja, Miljakovac
Foto: Shutterstock/Goran Srdanov/Nova.rs

Stan u Beogradu - misija koja postaje sve skuplja. Zato smo se za vas potrudili da pronađemo onu najpovoljniju ponudu, manje od 2.000 evra po kvadratu. Pretraživali smo oglase i,najjeftinije što smom uspeli da pronađemo, a da nije reč o prigradskim opštinama, je 903 evra za metar kvadratni u naselju Višnjica. U našem malom istraživanju, među povoljnim lokacijama izvojili su se i Borča i Miljakovac.   

Stan u Beogradu – misija koja postaje sve skuplja. Zato smo se za vas potrudili da pronađemo onu najpovoljniju ponudu, ispod 2.000 evra po kvadratu. Pretraživali smo oglase i,najjeftinije što smom uspeli da pronađemo, a da nije reč o prigradskim opštinama, je 903 evra za metar kvadratni u naselju Višnjica. U našem malom istraživanju, među povoljnim lokacijama izvojili su se i Borča i Miljakovac.

Na cenu stana utiče mnogo toga, ne samo lokacija – sve zavisi i od toga kako je stan opremljen, ali i od toga koliko se gazdi žuri sa prodajom stana. Nekretnine veće kvadrature su jeftinije.

Temeljnim pretraživanjem oglasa, za vas smo pronašli dvoiposoban stan od 72 kvadrata u Višnjici koji možete kupiti za 65.000 evra – 903 evra po kvadratu. Kako piše u oglasu, na raspolaganju je i predivan pogled na Dunav. Prosečna cena stanova u tom naselju iznosi oko 1.020 evra.

Za 906 evra po kvadratu možete postati vlasnik dvosobnog stana od 53 kvadrata u Borči, uz centralno grejaanje i terasu. Cena stanova u ovom naselju kreće se oko 1.005 evra.

U Miljakovcu se nov dvosoban stan od 60 kvadrata prodaje za 1.210 evra po kvadratu Posebna napomena u oglasu je da je taj stan okružen zelenilom – to su prednosti života mimo samog centra grada. Prosečna cena stana u Miljakovcu je oko 1.025. evra.

Može i u centru grada

Za one koji, ipak, preferiraju i insistiraju na centru Beograda tu je i trosoban stan u Bulevaru Despota Stefana, kod Botaničke bašte. Nekretnina od 85 kvadrata prodaje se za 142.000 evra, što je 1.671 po kvadratu. Stan je uknjižen, ali nema centralnog grejanja, ima podrum, terasu i lođu.

Za one koji ne raspolažu nekim prevelikim budžetom, a žele da imaju krov nad glavom u svom vlasništvu, tu je stančić od 28 kvadrata u naselju Bele vode na Čukarici. Cena je 1.250 po kvadratu, pa za ovu nekretninu treba izdvojiti 35.000 evra.

Na prodaju je i troiposoban stan u Ulici Vojvode Stepe, na Voždovcu. Možete postati vlasnik 104 kvadrata za 1.298 evra po kvadratu i po ukupnoj ceni od 135.000.Taj stan ima centralno grejanje i garažno mesto u okviru zgrade.

Za 87.000 evra možete „pazariti“ dvosoban stan od 55 kvadrata kod Šumica, u blizini opštine Voždovac. To će vas koštati 1.582 po kvadratu.

U oglasima je i jednosoban stan u Ulici Vojislava Ilića, na Crvenom krstu. Nekretnina od 50 kvadrata prodaje se za 94.000 evra, što je 1.880 evra po kvadratu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram