Foto: Promo

"Obaveštavamo vlasnika i rukovodstvo televizija Prva i B92, da smo saglasni sa njihovom poslednjom javnom ponudom u kojoj nas pozivaju da im za distribuciju kanala platimo koliko i televiziji Pink za distribuciju njihovog nacionalnog kanala", navodi se u saopštenju SBB.

„Pozivamo vlasnika Prve i B92 Srđana Milovanovića da nam još danas pošalje ugovor za obe televizije kako bismo nastavili nesmetano da ih distribuiramo i omogućimo svim korisnicima gledanje kanala sa nacionalnom frekvencijom“, navodi se u sapštenju kompanije SBB.

Iz SBB Veruju  da nacionalne frekvencije koje su javno dobro i pripadaju jednako svim građanima i treba da budu dostupne svima, a nikako da koštaju 38 miliona evra koje ste prvobitno zahtevali.

PROČITAJTE JOŠ

„Ovim gestom SBB i javno želi još jednom da ukaže da je jedini razlog najavljenog prekida saradnje sa televizijama Prva i B92 taj što je cena uvećana za 1.000%“, dodaje se u saoptenju.

„Ukoliko nas posle izjava da se programi nude po ceni koju plaćamo televiziji Pink, pa čak i sa nižom cenom od toga, sa Prva i B92 ne pozovu da potpišemo ugovor, odgovornost će biti samo na njima, na šta od početka i ukazujemo“, zaključuje se.

BONUS VIDEO: Kratak spoj na kablu: Telekom preplatio B92 i TV Prva

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare