Vikend je za odmaranje, četvrtak je za – šoping! Najveća online i TV prodavnica u regionu shoppster.com i ovog meseca organizuje Connect Shopping Day samo za SBB, Total TV i NetTV Plus korisnike.

Ukoliko ste planirali da zamenite kućne aparate, frižider, šporet ili veš mašinu – danas je pravi dan za to, jer je celokupan asortiman bele tehnike, skoro 5.000 proizvoda, snižen za 15%. Pulse koferi, torbe i rančevi na popustu su od 20%, za veliko prolećno čišćenje – tu je Michelin perač pod pritiskom koji je snižen 46% i sad košta samo 7.499 dinara, za sve što želite da sačuvate – Kingston USB flash memorija snižena je do 50%. Za dobru formu ovog proleća – na shoppster.com Planet Bike sobni bicikl i traku za trčanje, kao i sve prečišćivače vazduha, samo danas možete da kupite po cenama nižim za 20%.

Sve nabrojane popuste možete da koristite danas, 4. marta, čim se registrujete na sajtu shoppster.com. Prilikom registracije koristite podatke Moj SBB ili NetTV Plus naloga i odmah možete da počnete s kupovinom po sniženim cenama samo za vas!

Kao SBB, Total TV ili NetTV Plus korisnik, registracijom na shoppster.com automatski ulazite u najviši nivo Shoppster Smart programa lojalnosti – Smart Connect, koji, pored Shopping Day-a, svakog meseca donosi najveći broj pogodnosti i redovne popuste od 10 do 50%.

Iskoristite današnju ponudu i kupujte pametnije na shoppster.com.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar