Foto: Fourb paneli

Nekada je prva pomisao na građevinu, Srbe i Austriju bila fizički rad i radna snaga koju smo jeftino izvozili, a zauzvrat skupo plaćali gotove proizvode. Međutim, zahvaljujući inovativnom građevinskom poduhvatu preduzetnika iz Srbije više nije tako.

Naime, Austrijanci sada masovno kupuju modularne kuće iz naše zemlje.

Ovakvi objekti predstavljaju budućnost, a modularni sistemi koji se proizvode u Srbiji su idealna i isplativa investicija, pre svega jer su energetski efikasni, apsolutno sigurni, kvalitetni, mobilni i moderni i to je ono što je posebno privuklo pažnju izbirljivih kupaca u Austriji.

Srpska kompanija „Fourb paneli” iz Brusa predstavila je ovaj svoj proizvod na nedavno održanom Sajmu građevinarstva u Gracu i odmah dobila na stotine narudžbi cele iz Zapadne Evrope.

Izgradnja modularnog objekta ne zavisi od spoljnih faktora, zbog čega ovakva gradnja daje kupcima veliku sigurnost da će objekat biti završen u skladu sa svim rokovima.

Foto: Fourb paneli

Od ideje do implementacije i useljenja potrebno je samo dve nedelje, a reč je objektima  koji se brzo montiraju i lako transportuju.

Neke od ključnih karakteristika ovih objekata su odlična toplotna izolacija, a i veoma su otporni na spoljašnje uticaje, štede energiju za zagrevanje do 50 %, a za njih nije potrebna građevinska dozvola.

Isporučuju se u potpuno funkcionalnom stanju sa potpuno razvedenim elektroinstalacijama i ugrađenom sanitarnom opremom.

„Okupili smo tim stručnjaka koji su stvorili najnaprednije rešenje u oblasti građevinarstva što je potvrđeno i na sajmu u Gracu“, kažu u firmi „Fourb paneli“.

BONUS VIDEO: Ana Džokić i Saša Petrović Da li nam se isplate solarni paneli

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare