Podeli:
Foto: REUTERS/Kai Pfaffenbach/Guliver

Australijanac Nik Kirjos ne može a da ne pecne Novaka Đokovića. Čak i kada nema tenisa, kao što je slučaj sada u jeku pandemije koronavirusa.

Kirjos, koji je u trenutku prekida sezone bio na 40. mestu, imao je uživo uključenje putem Instagrama i razgovor sa britanskim kolegom, Endijem Marijem.

Kirjos i Mari se u poslednje vreme, kao i mnogi drugi teniseri, oglašavaju putem Instagrama, a ovaj razgovor imao je zanimljivu notu, jer je opštio utisak da je Australijanac previše popio.

PROČITAJTE JOŠ:

On je tokom razgovora sa dvostrukim šampionom Vimbldona rekao kako je popio šest čaša vina (širaz) i kako se tokom pauze posebno zainteresovao za proučavanje vina.

“Moje znanje o vinu se povećalo tokom ovog karantina. Ti si jedan od malog broja igrača koji mi nedostaju tokom ove pauze”, rekao je Nik.

Onda je prešao na svoju omiljenu temu, Novaka Đokovića, kog se dotakao indirektno.

“Mislim da je trebalo da imaš jednu od najboljih karijera, rekao sam ti to mnogo puta. Mislim da si bolji od Novaka Đokovića. On je igrao ziheraški na moj servis, a ti si gledao da raspališ viner. On je pokušavao da ga izbegne, a ti si bio brz na njemu kao munja”, primetio je Kirjos.

Foto: Printscreen/Instagram

Mari, koji je u odličnim odnosima sa Đokovićem nije se potpuno složio.

“Rezultati sugerišu drugačije”, rekao je Mari.

Kirjos ga je potom nazvao “živom legendom” i dodao da bi trebalo da igraju zajedno u dublu. Mari je ipak imao jedan mali uslov:

“Samo ako mi obećaš da ćeš se lepo ponašati, ti si rekao da hoćeš”, zaključio je škotski teniser, koji je u petak proslavio 33. rođendan.

Poznato je da Kirijos odavno pokazuje netrpeljivost prema Đokoviću za kog je rekao da “očajnički želi da se dopadne svima”.

Nedavno je pokušao da pozove Rafaela Nadala, kojeg takođe često javno proziva, da razgovaraju preko Instagrama, ali je Španac to odbio rekavši kako su oni “sušte suprotnosti” i kako imaju malo zajedničkih tema.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar