Podeli:
Đoković trening
Foto: Printscreen

Novak Đoković se u subotu vratio u Beograd iz Španije u kojoj je proveo period samoizolacije, a posle samo nekoliko sati u srpskoj prestonici odradio je i prvi trening u društvu braće Marka i Đorđa.

Prvi teniser sveta samo nekoliko časova nakon dolaska u Beograd odradio je prvi trening na terenima tenis centra “Novak”.

PROČITAJTE JOŠ

Đoković je iskoristio priliku da na šljaci odmeri snage sa najmlađim bratom Đorđem, a prisutni svedoče da je popodne proveo u odličnoj atmosferi.

“Bio je vrlo dobro raspoložen. Imao je pregršt strpljenja, fotografisao se sa svakim ko je izrazio želju. Kratko smo i proćaskali, prokomentarisao je kako mu se sviđa moja oprema, verovatno jer je zaštitno lice upravo tog brenda”, kroz osmeh je za Nova.rs izjavio Aleksandar Radivojević koji je sa devojkom Tinom Toskić bio na terenima sportskog centra u momentima kad je Novak došao na trening.

Đoković i Aleksandar Radivojević
Đoković i Aleksandar Radivojević, Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, Đoković je period samoizolacije usled pandemije koronavirusa proveo sa porodicom u Španiji, a u Beograd je došao neposredno nakon što je obelodanio da će se mečevima vratiti sredinom juna, 13. i 14. upravo u srpskoj prestonici, koja će biti domaćin prvog vikenda “Adria Toura”.

Regionalni turnir igraće se do 5. jula, a učešće će uzeti i asovi poput Dominika Tima i Grigora Dimitrova. Sve mečeve prenosiće televizija Sport Klub.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar