Podeli
Foto: EPA-EFE/ANTONIO BAT

Uviđaj u mestu Ruščici kod Slavonskog Broda još je u toku. Kako 24sata.hr saznaje od policije, dvojica muškaraca sukobili su se oko 5 ujutro u utorak, a nakon dojave je policija u porodičnoj kući pronašla telo starijeg muškarca (56).

PROČITAJTE JOŠ:

U blizini su pronašli i uhapsili mladića (21) zbog sumnje na ubistvo.

Prema nezvaničnim informacijama, mladić koji se sumnjiči sin je ubijenog, no detalji će biti jasniji nakon što se okonča uviđaj.

Komšija koji živi u blizini rekao je za 24sata.hr da nikada nije čuo da se u porodici išta ružno događa. U ranim jutarnjim satima video je policijska rotaciona svetla i to ga je jako iznenadilo.

Na mestu događaja nalaze se pripadnici policije koji obezbeđuju mesto tragedije koja je rano jutros uznemirila stanovnike ovog inače mirnog prigradskog mesta.

“Znam ih iz viđenja. Jutros kada sam išao u prodavnicu, video sam policiju i Hitnu, ali nisam se zadržavao. Tragedija je to”, kazao je jedan od komšija u neposrednoj blizini kuće u kojoj se dogodila tragedija, prenosi Index.hr.

Za sada nema informacija o tome što je moglo da izazove ovu tragediju.

“Ono što u ovome trenutku možemo reći je da pripadnici policije u saradnji sa Županijskim državnim tužilaštvom sprovode kriminalističko istraživanje nakon kojeg će biti poznato više detalja”, za SBplus dodala je portparolka Kata Nujić.

Iako komšije govore o tome kako je sin ubio oca i to hladnim oružjem, zbog zaštite istrage u ovom trenutku policija ne izlazi ni sa podacima o tome da li je ubistvo izvršeno vatrenim ili nekim drugim oružjem.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar