Zadirkivao lava i gurao prste kroz ogradu, pa ostao bez jednog VIDEO

Svet 23. maj. 202215:07
Podeli:
Foto: Twitter

Radnik zoološkog vrta na Jamajci zadirkivao je lava i provlačio je ruku kroz kavez, kako bi se pokazao pred posetiocima, a onda mu je lav odgrizao prst.

Snimak tog događaja je osvanuo na društvenim mrežama, a sve odigralo u zoo vrtu u blizini Santa Kruza u Sent Elizabetu na Jamajci pre nekoliko dana. Oko 15 prestravljenih posetilaca je prisustvovalo zastrašujućem trenutku.

Na snimku se vidi kako čovek ismeva lava i gura prste kroz otvor u ogradi, kako bi životinju dirao po glavi. U jednom trenutku nije mogao da izvuče prst iz lavljih čeljusti.

Svedok je rekao je isprva mislio da je reč o šali.

"Nisam shvatio koliko je ozbiljno jer je njihov posao da naprave šou. Kada je pao na zemlju, svi su shvatili da je ozbiljno. Svi su počeli da paniče", rekao je.

Jedna žena istakla da je je cela koža oko njegovog zloba pokidana.

"Pobegla sam, jer sam videla krv i bilo je previše slikovito za mene", rekla je.

PROČITAJTE JOŠ:

Pamela Loson, generalna direktorka Jamajčanskog društva za prevenciju okrutnosti prema životinjama, rekla je da će otići tamo i da će komunicirati sa Nacionalnom agencijom za životnu sredinu i planiranje.

Uprava zoo vrta je objavila da su radnje prikazane na snimku tragične i dane predstavljaju bezbednosne procedure i politike kojih u zoo vrtu moraju da se pridržavaju.

"Ovaj nesrećni događaj nikada nije trebao da se desi, a mi kao porodica zoološkog vrta Jamajke ćemo učiniti sve da pomognemo gospodinu da nastavi dalje", navedeno je.

BONUS VIDEO: Igra sa krokodilima

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Pratite nas na Google News

Komentari

Vaš komentar