Vodeni luk za poslednji let Montenegro erlajnza

Svet 25. dec. 202022:07 > 23:10
Podeli:
Foto: Printscreen/Twitter/Tango Six portal

Poslednji let Montenegro erlajnza iz Beograda posle sletanja na aerodrom Golubovci kod Podgorice imao je svečani doček, koji je ujedno bio i ispraćaj.

Avion Foker 100 Montenegro erlajnsa posle povratka iz Beograda i sletanja na putu do gata sačekala su dva vatrogasna vozila koja su napravila vodeni luk, koji se u avijaciji inače koristi u izuzetnim prilikama, kakava je i ova bila, mada razloga za slavlje nije bilo.

Naime ovo je bio poslednji ispraćaj, jer avioni ove avio kompanije od sutra više neće da lete.

Podsetimo, Montenegro erlajns saopštio je danas da od sutra u celosti obustavlja planirani saobraćaj.

Kako navode u saopštenju, usled novonastale situacije i odluke Vlade Crne Gore da u daljem periodu ne podrži postojanje ove avio-kompanije, koja negativno utiče na bezbednost nastavka odvijanja avio-saobraćaja, procenili su da je u pitanju nivo rizika koji Montenegro erlajns ne može da prihvati.

“Bezbednost putnika, posade i vazduhoplova je prioritet kompanije od osnivanja pa do danas. Koliko god bi nastavak rada od par narednih dana mogao biti od pomoći našim putnicima da stignu na svoja odredišta, obavezni smo da ne odstupimo od procedura koje vazduhoplovstvo poznaje”, navodi se u saopštenju MA.

 

Komentari

Vaš komentar