Ups: Megan i Hari priznali da su slagali Opru i ceo svet

Svet 23. mar. 202114:10 > 14:14
Podeli:
Foto:Tanjug/Joe Pugliese/Harpo Productions via AP

Megan Markl (39) i princ Hari (36) su rekli pa i porekli da su se zapravo venčali tri dana pre svog zvaničnog venčanja, koje se odvilo pod pokroviteljstvom kraljice Elizabete, odnosno britanskih poreznih obveznika. Građane je razbesnela činjenica da su platili venčanje koje je, prema rečima mladenaca, zapravo bilo samo predstava.

Par je kod Opre Vinfri izjavio da niko ne zna da su se zapravo venčali pre službene ceremonije, u vlastitom dvorištu.

Pročitajte još:

Oni su u svom nedavnom intervjuu kod Opre, izjavili da niko ne zna da su se zapravo venčali pre službene ceremonije, u vlastitom dvorištu, uz prisustvo još samo nadbiskupa iz Kenterberija.

„Tri dana pre našeg venčanja mi smo se zapravo venčali. Niko to ne zna, ali smo pozvali nadbiskupa i samo smo mu rekli: ‘ovo sve, ovaj spektakl je za svet, ali mi želimo da naš brak bude samo među nama'“, rekla je Megan.

Međutim, onda kad se „The Sun“ dokopao njihovog venčanog lista i objavio ga juče kao veliku ekskluzivu s rečima – Megan je lagala, odbegli kraljevski par je ipak preko svog portparola poručio da se nije radilo o venčanju, nego tek o razmjeni zaveta, što ne nosi nikakvu legalnu snagu.

To znači da njihov brak tada nije postao legalan, kao što je Megan rekla u razgovoru sa Oprom. Nisu se defakto venčali, nego su samo jedno drugome pred svedokom rekli koliko znače jedno drugom i koliko se vole i da će zauvek biti zajedno.

Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Da ništa ne bi ostalo prepušteno slučaju, The Sun je pretražio službeni registar i pronašao je venčani list u kojem stoji da su Megan i Hari zaista stupili u brak 19. aprila, što je datum njihovog „pravog“ venčanja, kojem se nazdravljalo širom sveta. Nakon toga je par poslao svog portparola da prizna da nisu govorili istinu.

O tome da je Megan lagala se spekulisalo odmah na kraju intervjua s Oprom, a sumnje su sada i potvrđene. Mnogi u Britaniji trljaju ruke… uspeli su (delimično bar) da dokažu da Megan glumata.

Još i pre nego što je sam par priznao da tehnički nisu govorili istinu, mogućnost scenarija privatnog večanja je opovrgnuo i britanski vikar koji je pre nekoliko dana objasnio da tamošnja Crkva zahteva da sklapanju nekog braka budu prisutna minimum dva svedoka, zbog čega priča koju je par izneo svetu nikako ne drži vodu i nije po pravilima božje, ali i kraljevske tradicije. Takođe, rastumačio je da se svadbene ceremonije mogu odviti samo na mestima koja su „sertifikovana za bogosluženje“, što dvorište Harija i Megan, pretpostavlja se, nije.

Megan, po struci inače glumica, je, čini se, intervju s Oprom shvatila kao poslovni angažman, pa se i po nekim drugim primerima vidi da je lagala, ili glumila.

Izjavila je, na primer, da nije imala pojma o kraljevskom životu i protokolima koje on nosi dok nije upoznala svog muža Harija. Mediji su, pak, iskopali jedan post na njenom blogu iz 2014. godine u kojem se osvrnula na pompu koju je izazvalo venčanje princa Vilijama i Kejt Midlton, koje se dogodilo 2011. godine.

BONUS VIDEO

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar