Da li je ovo dokaz da Putin koristi dvojnika? Obratite pažnju na uši FOTO

Svet 05. avg 202215:09 > 15:21
Podeli:
Vladimir Putin Foto: EPA-EFE/MIKHAIL METZEL / SPUTNIK / KREMLIN POOL

Šef ukrajinske vojne obaveštajne službe ponovo je pokrenuo teoriju da ruski predsednik Vladimir Putin koristi dvojnika koji se navodno umesto njega pojavljuje na pojedinim sastancima i manifestacijama. Kao dokaz istakao je da su se uši ruskog lidera "menjale s vremena na vreme".

Zdravlje ruskog predsednika (69) je često tema svetskih medija u brojnim i žestokim diskusijama. Navodi se da ga je njegov bliski saveznik Nikolaj Patrušev zamenio u periodu kada je imao brojne lekarske preglede. Ove nedelje, ukrajinski general-major Kirilo Budanov se pojavio na televiziji i rekao je gledaocima da su se Putinova visina i uši promenili u nedavnim pojavljivanjima, piše britanski San.

„Slika, recimo ušiju je drugačija. I to je kao otisak prsta, slika uha svake osobe je jedinstvena. Ne može se ponoviti“, navodi.

Budanov je dalje naveo da Putinovi dvojnici "imaju različite navike, različite manire, različito hodaju, a ponekad su i različite visine ako se dobro pogleda". Istakao je da je ranije tvrdio da je "dvojnik" Vladimira Putina možda korišćen prilikom Putinove posete Teheranu prošlog meseca.

Dok je ruski lider silazio niz stepenice aviona, ukrajinski izvori su primetili da se kretao neobično brzo i da je bio oprezniji nego u prethodnim javnim nastupima.

PROČITAJTE JOŠ:

Ruski premijer je izgledao živahno kada je pozdravio domaćine, pre nego što je skinuo sako i popeo se u blindiranu limuzinu. Budanov je rekao da je sumnjičav prema Putinovom pojavljivanju, u intervjuu uživo na ukrajinskom informativnom kanalu 1+1.

U ukrajinskim izveštajima se navodi da je Budanov sugerisao da je Putinov dvojnik mogao da odleti u Teheran da se sretne sa presednicima Irana i Turske.

"Samo ću nagovestiti. Pogledajte kada je Putin izašao iz avona. Da li je to uopšte Putin", dodao je.

BONUS VIDEO: Vladimir Putin se uporedio sa Petrom Velikim

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Pratite nas na Google News

Komentari

Vaš komentar