Uhapšen manijak iz Splita koji je tukao žene

Svet 17. jul. 202116:52
Podeli:
Foto: Printscreen

Mladić koji je jutros u Splitu brutalno napao dve žene uhapšen je nakon intenzivne potrage splitske policije u kojoj su uečstvovali i specijalci. Policija ga je, kako javlja Slobodna Dalmacija, pronašla u okolini Splita uz pomoć pasa i dronova.

Podsećamo,Nevenka Margeta (52), radnica ugostiteljskog objekta na Firulama u Splitu jutros je napadnuta, nakon čega je prevezena na pružanje lekarske pomoći. Snimak brutalnog napada koji su zabeležile nadzorne kamere preneli su svi hrvatskih mediji, uz reči njenog supruga, prema čijim rečima, napad se dogodio iz čista mira.

„Čovek ju je zamolio za čašu vode, počeo da je vređa i udario flašom u glavu. Nakon što je pala na pod, počeo je da je udara rukama i nogama“, rekao je Damir Margeta, uznemireni Nevenkin suprug, za „Dalmacija Danas“.

Nakon ovog napada, 45 minuta kasnije muškarac sa snimka napao je Kristinu U. (40) dok je ulazila u zgradu u ulici A. B. Šimića u Splitu. U napadu je zadobila tešku telesnu povredu noge. Policija je na mestu napada, javlja Slobodna Dalmacija, pronašla pljosnati kamen kojim je napadač udarao nesrećnu ženu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar