Ubijena Baranka godinama zlostavljana: Nije bilo dela tela bez povreda

Svet 27. jan. 202222:56 > 23:58
Podeli:
Crnogorski policajac
Foto: EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

Pre nego što je ubijena u Baru, dvadesetosmogodišnja Zumrita Nerda godinama je bila "nemilosrdno" zlostavljana od strane njenog nevenčanog supruga Dalibora Nikolića, koji ju je i usmrtio, saznaje crnogorski portal Analitika.

Ubistvo se, kao posledica nasilja u porodici, dogodilo u barskom naselju Sokolana, prenose Vijesti. Žrtva, Zumrita Nerda, preminula je 22. januara u Kliničkom centru Crne Gore nakon šest dana borbe za život. Slučaju do jutros nije bio poznat javnosti.

PROČITAJTE JOŠ:

Njen nevenčani suprug pokušao je da pobegne iz države dan nakon zadavanja povreda ali je uhapšen na granici. On je sada u pritvoru, piše portal Analitika i naglašava da su u Crnoj Gori u poslednjih šest meseci zabeležena tri ovakva smrtna slučaja.

Prema rečima žrtvinog brata, Zumrita je četiri-pet godina trpela nasilje od strane Dalibora Nikolića, sa kojim je bila u vezi od kada je imala 15 godina.

Doktori su Zumritinom bratu rekli da "nije bilo mesta na telu koje joj nije povredio".

"To je mostrum", kazao je brat preminule. "Tukao ju je bejzbol palicom, čekićem, onesvešćenu polivao vodom da se osvesti. Deca su svedoci tih strašnih scena. Najstariji sin ima 11 godina".

Bonus video: #Nisamprijavila Od tvita do pokreta – gosti Marija Lukić, Verica Rakočević i Biljana Srbljanović

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar