U Skupštini Brčkog i bivši diler: Kod mene je gram bio gram

Svet 05. dec. 202020:56
Podeli:
Abdulah Ilijazović Foto: Promo

Prema konačnim rezultatima koje je objavila Centralna izborna komisija, kandidat Naroda i pravde Abdulah Iljazović osvojio je mandat u Skupštini Brčko distrikta. Kandidat NiP-a pažnju javnosti je osvojio nakon što je na društvenim mrežama objavljeno da je pre tri godine bio optužen za dilovanje droge.

Iljazović je osvojio 801 glas ili 31,86 posto, te je tako postao najmlađi izabrani zastupnik u Skupštini Brčko distrikta BiH ikad.

Kandidat NiP-a pažnju javnosti je osvojio nakon što je na društvenim mrežama objavljeno da je pre tri godine bio optužen za dilanje droge.

Nakon objave na stranici „Raja sa biroa“, Iljazović se zahvalio na „reklami“, a potom je obrazložio da je to očekivao i ranije.

„Znam da sam zeznuo situaciju i ne mogu da pobegnem od toga. Verujem da mogu da pokažem kako čovek, kada se okruži pravim ljudima, može da uradi nešto što mu je bilo nezamislivo pre tri godine. Samo da se zna, kod mene je gram bio gram. Poštenje pre svega“, našalio se Iljazović.

No, čini se da građanima Brčkog njegova prošlost nije zasmetala.

Ubrzo nakon toga njegovo ime je ponovo završilo u medijima, ovog puta jer je prijavio pokušaj krađe glasova, nakon čega je Centar za istraživačko novinarstvo razotkrio mrežu trgovaca glasovima u Brčkom.

Iljazović je prihvatio igru u kojoj će organizatori trgovine glasovima upasti u policijsku klopku, a sve je završilo hapšenjem organizatora trgovine.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar