Nije šala, Tramp je hteo da se smuva s princezom Dajanom

Svet 10. dec. 202015:23 > 15:24
Podeli:
Foto: ÂNational Pictures / TopFoto / Topfoto / Profimedia / Kevin Dietsch - Pool via CNP / ADMedia / Profimedia

Američki predsednik Donald Tramp poznat je, između ostalog, i po problematičnom odnosu prema ženama, ali je posle desetina optužbi za seksualno napastvovanje i neslavnog snimka na kojem on govori kako sebi daje za pravo da dodiruje žene zato što je poznat i bogat, Tramp ponovo u centru pažnje zbog žene koju nije uspeo da osvoji, iako je želeo - princeze Dajane.

Pročitajte još:

Kolumnistkinja Njujork tajmsa Morin Daud je u svojoj kolumni napisala da je Donaldu Trampu “što se žena tiče, jedino bilo žao što se nije smuvao s Ledi Di”, prenosi Nedeljnik.

„Princeza Dajana i Donald imaju nekoliko zajedničkih odlika: taj toksični tango sa štampom, tu spiritualnu povezanost sa svojim fanovima, tu želju da krše norme. Oni su uživali u tome da sednu ispred TV ekrana i da gledaju emisije o sebi, da zovu odabrane novinare ne bi li kontrolisali narativ. Oni su se uzrujavali kada bi neko išao protiv njihovih želja. Dajana je skoro urušila monarhiju, a Donald je uradio sve što je mogao da uruši demokratiju“, piše Daud.

Morin Daud piše i o razlikama između Trampa i ledi Di, kao i o aktuelnoj situaciji u Americi kojom praktično upravlja Trampovo ludilo.

Ipak, ona podseća da je u svojoj knjizi “The Art of Comeback”, objavljenoj 1997, Tramp rekao da mu je jedino žao “što se žena tiče” što se nije smuvao sa Dajanom nakon njenog razvoda. Pisao je da bi ona “obasjala čitavu prostoriju svojim šarmom, svojim prisustvom”, da je bila “dama iz snova”.

Kada ju je jedan prijatelj pitao za Trampovo udvaranje, piše Daud, Dajana mu je rekla: “Ježim se od njega.”

„Di, znamo kako se osećaš“, poručila je Daud.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar