Tragedija u Hrvatskoj: Poginuo dečak (11) nakon pada s bedema

Svet 06. sep. 202113:41 > 14:04
Podeli:
Krk Foto: Rolf Richardson / robertharding / Profimedia

Dečak (11) pao je sa bedema Krka u nedelju. On je prevezen u lokalnu bolnicu u kritičnom stanju, ali je ubrzo preminuo od posledica povreda.

POGLEDAJTE JOŠ:

U večernjim satima ove nedelje, na lokalitetu parka na Kamplinu, u padu s gradskih bedema na stene nepristupačnog dela obale život je izgubilo 11-godišnje dete, piše Jutarnji.hr.

Prema saznanjima koja su izneli neki od očevidaca nesreće proizlazi da se mališan, navodno turista koji je spomenutim parkom šetao u društvu svojih roditelja, u jednom trenutku popeo na zid koji spomenuti park ograđuje od provalije pod srednjevekovni bedemima, te pao na stene.

Po padu mališana na stene nastao je potpuni haos, rekli su očevici, tim pre što do dečaka niko nije mogao da priđe kopnenim putem.

U pomoć detetu brzo je sa svojom barkom priskočio jedan Krčan koji se tu slučajno našao. On je dečaka doveo do obale, gde je slučaj preuzela Hitna pomoć. On je u kritičnom stanju stigao u lokalnu bolnicu, gde je ubrzo preminuo.

Lokacija na kojoj se dogodila nesreća jedan je od najposećenijih vidikovaca kojima se kroz celu godinu kreću uvek brojni turisti Krka.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar